Vigles Sea View

Град Скиатос, Остров Скиатос, Гърция

Vigles Hotel е чудесна модерен хотел е идеално разположен близо до град Скиатос, предлагащи великолепна гледка към околността и морето. Външният басейн и слънчева тераса дава възможност на гостите да се възползват максимално от гледката и включва кът за сядане и бар на басейна, така че гостите могат да се насладят на освежаваща напитка, докато гледаше към морето. Басейнът е заобиколен от шик мебели и буйна растителност, така че можете да се насладите на спокойна и живописна престоя here. The целия хотел е светла и просторна, с бяла използва като фокусна цветовата схема заедно с ярки цветове подчертават. Стаите за гости са оформени по начин, съгласуван с останалата част на хотела и предлагат минималистичен и модерен га © КР в съчетание с големи съоръжения, включително телевизор, диван и самостоятелна баня като стандарт. Superior стаи също са на разположение и предлагат повече пространство и самостоятелен балкон, както стандарт, като същевременно стаи семейство Самостоятелните предлагат повече пространство отново, позволявайки повече гости да бъдат настанени.
Разположен само на кратък път с кола от град Скиатос и в близост до летището, Vigles Hotel е чудесен избор за живописна и добре насочен почивка Скиатос.

Разстояние до плажа: ва милион километра
Разстояние до летището: ва 2km
Разстояние до село / град: ва 2 километра

Местоположение на Vigles Sea View, Град Скиатос

За най-точна цена и проверка на наличност, моля използвайте формата за търсене по дати и брой хора или формата за резервация - работят и ще ви калкулират актуална цена!

Адрес: Skiathos Town

Местоположение на Vigles Sea View, Град Скиатос

Условия на резервацията

Vigles Sea View, Град Скиатос, Остров Скиатос, Гърция

Обща цена на резервацията

Настаняване добави стая +

* навършени години към датата на настаняване

Лични данни

Допълнителна информация

CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Refresh Image
 

Препоръчани хотели в Гърция

cache load