25 години Профи Турс - игра с награди
Проверяваме цени и наличност в хотела в Криопиги. Моля, изчакайте.

Търсене на хотел

Стаи:

  Стая 1

Криопиги, Халкидики

Разстояние от Криопиги до Солун: 91 км.

Разстояние от Криопиги до Полигирос: 54 км.

Разстояние от Криопиги до Неа Потидея: 23 км.

Криопиги се намира на ръкава Касандра, полуостров Халкидики.  Той е построен амфитеатрално по склоновете на зелени хълмове на 1200 м от морското равнище и има прекрасен изглед към Торонийския залив. Районът е обитаван от най-древни времена и Криопиги е построен на мястото, на което според Херодот са се намирали античните градове Неаполис и Флегра. Отличният климат, съчетанието от зелени планини и чисто море, заедно с високо квалифицирано обслужване и гостоприемство, правят от Криопиги един от най-известните курорти на Касандра. Струва си да оставите колата и да се разходите по малките чаровни улици на селото над главния път, да посетите площада с неговите каменни къщи и таверни. В града има множество хотели, стаи под наем, къмпинги и детски летни лагери.

Забележителности в Криопиги:

Старият град с площада, античният амфитеатър и църквата „Св. Георги“.

Регионът се родее и с много красиви борови гори, сред които можете да се поразходите по специални пътеки - идеални за пешеходен туризъм и колоездене.

Плажове в близост до Криопиги, Халкидики

Криопиги (Халкидики):

Плажът е пред едноименното населено място. Известен е още и като Пигадакия. Има ситен пясък и изцяло пясъчно дъно на морето. Налице са будка за освежаващи напитки и съоръжения за водни спортове.

Ханиоти и Полихроно (Халкидики):

Широк, пясъчен и напълно организиран плаж пред едноименните селища. Разполага с всякакви ресторанти и барове, а също и със съоръжения за водни спортове. През лятото се посещава от много хора.

Калитeя (Халкидики):

Пясъчен плаж пред едноименното населеното място. Разполага с барове, ресторанти и съоръжения за водни спортове. От тук стартира плувното състезание Торонеос.

Афитос (Халкидики):

Тук ще откриете два плажа - по един от двете страни на селцето. Те са малки и с кристално чисти води. И двата разполагат с ресторанти и барове.

Пефкохори (Халкидики):

Широк, пясъчен и напълно организиран плаж, разположен пред едноименното село. През лятото той привлича много посетители. Разполага с всякакви ресторанти и барове, а също и със съоръжения за водни спортове.

Най-популярни хотели в Криопиги

→ Всички хотели в Криопиги (20 хотели)

Хотели на Халкидики

Хотели в Гърция

Препоръчани хотели в Гърция