25 години Профи Турс - игра с награди
Проверяваме цени и наличност в хотела в Криопиги. Моля, изчакайте.

Търсене на хотел

Стаи:

  Стая 1

Хотели в Криопиги, Халкидики

Криопиги се намира на ръкава Касандра, полуостров Халкидики. Той е построен амфитеатрално по склоновете на зелени хълмове на 1200 м от морското равнище и има прекрасен изглед към Торонийския залив. Районът е обитаван от най-древни времена и Криопиги е построен на мястото, на което според Херодот са се намирали античните градове Неаполис и Флегра. Струва си да оставите колата и да се разходите по малките чаровни улици на селото над главния път.  → Повече за Криопиги

Кой хотел в Криопиги да избера?

Добро качество на хотела за цената се предлага в Alexander The Great Hotel 4*, Kassandra Bay Village 3*, Kriopigi Beach Hotel 4*, Palladium Hotel 3* и Alkion Hotel 4*.

На спокойна семейна почивка може да се насладите в Alexander The Great Hotel 4* и Alkion Hotel 4*.

Ако търсите хотел със собствен плаж, изборът е Alexander The Great Hotel 4*.

Ако за вас е най-важно хотелът да е подходящ за деца, ви препоръчваме Kassandra Palace Хотел 5*, Alexander The Great Hotel 4*, Kriopigi Beach Hotel 4*, Palladium Hotel 3* и Alkion Hotel 4*.

All Inclusive хотелско настаняване се предлага в Kriopigi Beach Hotel 4* и Palladium Hotel 3*.

Тези от вас, които предпочитат хотел на самия бряг на морето, може да се насочат към Kassandra Palace Хотел 5* и Alexander The Great Hotel 4*.

В случай, че не желаете да правите компромис с качеството и търсите наистина луксозен хотел, ще останете удовлетворени от Kassandra Palace Хотел 5*.

[READ_MORE]

Най-популярни хотели в Криопиги

Всички хотели в Криопиги (20 хотели)

Хотели на Халкидики

Хотели в Гърция

Препоръчани хотели в Гърция