25 години Профи Турс - игра с награди
Проверяваме цени и наличност в хотела в Халкидики - Касандра. Моля, изчакайте.

Търсене на хотел

Стаи:

  Стая 1

Плажове на Касандра, Халкидики

Плаж Неа Потидея (Халкидики):

Плажът е разположен пред едноименното селище и е огромен, пясъчен и изцяло организиран. Свързан е с плажа Агиос Мамас. Разполага с всякакви видове ресторанти, барове и съоръжения за водни спортове.

Плаж Сани (Халкидики):

По крайбрежието на Сани има множество по-малки плажове - мястото е сред най-популярните на Касандра. Всички те са пясъчни и предоставят всякакви удобства за къпещите се (ресторанти, барове и водни спортове). В района някога се е издигал древният град Сани Палини, построен от преселници от Еретрия. До римско време той е бил един от най-развитите градове на Халкидики.

Плаж Сивири (Халкидики):

Старото рибарско пристанище на Касандра днес е малко сезонно селище около красив пясъчен плаж с ресторанти и барове.

Плаж Фурка (Халкидики):

На мястото, наречено Скала, се простира плаж, който събира много хора през лятото. Плажът е пясъчен. Разполага с ресторанти, барове и съоръжения за водни спортове.

Плаж Посиди (Халкидики):

Това е един добре организиран пясъчен плаж, който се намира пред едноименното населено място. Той предлага голямо разнообразие от ресторанти и барове, както и със съоръжения за всякакви видове водни спортове.

Плаж Мола Калива (Халкидики):

Красив пясъчен плаж, граничещ си с прекрасните борови гори на Касандра.

Плаж Неа Скиони (Халкидики):

Красив, пясъчен и организиран плаж в предната част на едноименното село.

Плаж Лутра Агиас Параскевис (Халкидики):

Красив, пясъчен и спокоен плаж, намиращ се на 2км от селцето Агия Параскеви с едноименните термални бани. Разполага с малки таверни.

Плаж Палиури (Халкидики):

Плажът е известен също и като Канавица или Крузо (по името на стария град). Това е един омайващ пясъчен плаж, заобиколен от борови дървета. На плажа можете да намерите хотели, ресторанти и барове, както и съоръжения за всякакви видове водни спортове.

Плаж Гларокавос (Халкидики):

Огромен плаж, един от най-красивите на Халкидики, с пясък и дребен чакъл. В края му има лагуна. Плажът разполага с будка с освежаващи напитки.

Плаж Пефкохори (Халкидики):

Широк, пясъчен и напълно организиран плаж, разположен пред едноименното село. През лятото той привлича много посетители. Разполага с всякакви ресторанти и барове, а също и със съоръжения за водни спортове.

Плаж Ханиоти и Полихроно (Халкидики):

Широк, пясъчен и напълно организиран плаж пред едноименните селища. Разполага с всякакви ресторанти и барове, а също и със съоръжения за водни спортове. През лятото се посещава от много хора.

Плаж Криопиги (Халкидики):

Плажът е пред едноименното населено място. Известен е още и като Пигадакия. Има ситен пясък и изцяло пясъчно дъно на морето. Налице са будка за освежаващи напитки и съоръжения за водни спортове.

Плаж Калитeя (Халкидики):

Пясъчен плаж пред едноименното населеното място. Разполага с барове, ресторанти и съоръжения за водни спортове. От тук стартира плувното състезание Торонеос.

Плаж Афитос (Халкидики):

Тук ще откриете два плажа - по един от двете страни на селцето. Те са малки и с кристално чисти води. И двата разполагат с ресторанти и барове.

Плаж Неа Фокея (Халкидики):

Плажът пред селището е пясъчен и идиличен. Разполага с ресторанти и механи.

Плажове на западен бряг на Халкидики

Плаж Неа Каликратия (Халкидики):

Широк, чист, пясъчен, напълно организиран плаж в предната част на едноименното село. Разполага с различни видове ресторанти, барове и съоръжения за водни спортове.

Плаж Флогита (Халкидики):

Голям, чист и напълно организиран плаж пред едноименното селище. Можете да намерите всякакви видове ресторанти, барове и съоръжения за водни спортове. Плажът е свързан с този на Неа Плагия.

Плаж Неа Плагия (Халкидики):

Това е широк пясъчен плаж, който се намира в предната част на населеното място със същото име. Районът е богат на ресторанти, барове и съоръжения за водни спортове. Плажът е свързан с този пред Флогита.

Плаж Дионисиу (Халкидики):

Обширен и прекрасен пясъчен плаж - напълно организиран - който достига до Неа Мудания. Заобиколен е от поля, разгръщащи се докъдето погледът достига. Едно време тук е бил кеят за лодки, обслужващи манастира Дионисиу.

Плаж Агиос Мамас (Халкидики):

Пясъчен плаж, сравнително организиран, простиращ се на дължина от няколко километра. Разположен е пред едноименното селище.

Най-популярни хотели на Касандра

→ Всички хотели на Касандра (171 хотели)

Хотели на Халкидики

Хотели в Гърция

Препоръчани хотели в Гърция

cache load