Почивки в Криопиги, Халкидики

Криопиги се намира на ръкава Касандра, полуостров Халкидики. Той е построен амфитеатрално по склоновете на зелени хълмове на 1200 м от морското равнище и има прекрасен изглед към Торонийския залив. Районът е обитаван от най-древни времена и Криопиги е построен на мястото, на което според Херодот са се намирали античните градове Неаполис и Флегра. Струва си да оставите колата и да се разходите по малките чаровни улици на селото над главния път.  → Повече за Криопиги

Кой хотел в Криопиги да избера?

Тези от вас, които предпочитат почивка на самия бряг на морето, може да се насочат към Kassandra Palace Хотел 5* и Alexander The Great Hotel 4*.

На спокойна семейна почивка може да се насладите в Alexander The Great Hotel 4*.

All inclusive почивка се предлага в Kriopigi Beach Hotel 4* и Palladium Hotel 3*.

В случай, че желаете да се поглезите с наистина луксозна почивка, ще останете удовлетворени от Kassandra Palace Хотел 5*.

Изгодна почивка за цената се предлага в Alexander The Great Hotel 4*, Kriopigi Beach Hotel 4*, Kassandra Bay Village 3* и Palladium Hotel 3*.

Ако ви предстои почивка с деца, ви препоръчваме Kassandra Palace Хотел 5*, Alexander The Great Hotel 4*, Kriopigi Beach Hotel 4* и Palladium Hotel 3*.

Ако търсите почивка в хотел със собствен плаж, изборът е Alexander The Great Hotel 4*.

[READ_MORE]
Хотел от 26.09.2018 до 01.10.2018 (5 нощувки). Стая за 2 възрастни.
промяна на търсенето

Почивка на Халкидики

Почивка в Гърция