Sani Dunes

[TOP_RECOMMENDED_TEXT]
Сани, Касандра, Халкидики, Гърция
270м. от центъра | 140м. от плажа
Deluxe Junior Suite Private Garden Beach Front
Junior Suite Grand Balcony
Deluxe Panorama Junior Suite
Junior Suite Grand Balcony
Deluxe Junior Suite Private Garden Beach Front
Junior Suite Grand Balcony
Deluxe Junior Suite Private Garden Beach Front
Junior Suite Grand Balcony
Deluxe Panorama Junior Suite
Deluxe Panorama Junior Suite
Deluxe Junior Suite Private Garden
Deluxe Panorama Junior Suite
Deluxe Junior Suite Private Garden Beach Front
Deluxe Junior Suite Private Garden
Deluxe Junior Suite Private Garden
Junior Suite Grand Balcony
Family Room
Deluxe Panorama Junior Suite
Junior Suite Grand Balcony
Deluxe Panorama Junior Suite
Deluxe Panorama Junior Suite
Deluxe Panorama Junior Suite
Deluxe Panorama Junior Suite
Deluxe Junior Suite Private Garden
Family Room
Deluxe Junior Suite Private Garden
Deluxe Panorama Junior Suite
Family Room
Junior Suite Grand Balcony
Double Room
Deluxe Junior Suite Private Garden Beach Front
Deluxe Junior Suite Private Garden Beach Front
Deluxe Junior Suite Private Garden Beach Front
Deluxe Junior Suite Private Garden
Double Room
Double Room
Family Room
Double Room
Family Room
Double Room
Family Room

Намаление за ранни записвания - 15% за настаняване в периода 28.09.2021 - 14.10.2021, за резервации, направени преди 31.12.2020, 50% предварително плащане [код ZM69642].

Намаление за ранни записвания - 15% за настаняване в периода 29.04.2021 - 21.05.2021, за резервации, направени преди 31.12.2020, 50% предварително плащане [код ZM69641].

Намаление за ранни записвания - 14% за настаняване в периода 15.10.2021 - 30.10.2021, за резервации, направени преди 31.12.2020, 50% предварително плащане [код ZM69643].

Намаление за ранни записвания - 10% за настаняване в периода 05.09.2021 - 27.09.2021, за резервации, направени преди 31.12.2020, 50% предварително плащане [код ZM69640].

Намаление за ранни записвания - 10% за настаняване в периода 22.05.2021 - 23.06.2021, за резервации, направени преди 31.12.2020, 50% предварително плащане [код ZM69639].

Намаление за ранни записвания - 5% за настаняване в периода 24.06.2021 - 04.09.2021, за резервации, направени преди 31.12.2020, 50% предварително плащане [код ZM69638].

Открит през юни 2017 година, новият хотел Sani Dunes предлага изискана атмосфера в непосредствена близост до Sani Marina. Хотелът е създаден, за да задоволи популярното търсене на по-привлекателни за възрастни места в Sani Resort. Разположен в еко-резерват на Касандра, Халкидики, на площ от 400 хка, с частен плаж с фин бял пясък, Sani Dunes приветства двойки и семейства с пораснали деца (над 12 години). Нискоетажните сгради, само на два етажа, предлагат среда, подходяща за възрастни, с изчистен декор. Използваните материали са лен и дърво, допринасяйки още повече към средиземноморското усещане. Апартаментите са разположени на 10 до 215 метра от частния плаж на хотела, а изключителният СПА център е с продукти и процедури на Anne Semonin, така че всичко, от което се нуждаете, е само на няколко крачки. Sani Dunes разполага с основен ресторант, а-ла-карт ресторант край басейна и плажен ресторант, както и с избор от барове, включително коктейл бар край басейна. За един спокоен престой, по време на който можете да се възползвате от фантастичните съоръжения на Sani Resort и голямото разнообразие от предлагани дейности, новият Sani Dunes е идеален избор.

Местоположение на Sani Dunes, Халкидики

Хотел Sani Dunes е най-новото попълнение в колекцията хотели на Sani Resort – еко-резерват, разполагащ се на 400 хка. Хотелът се намира на пясъчния западен бряг на ръкава Касандра, п-в Халкидики, сред зелена растителност.

Разстояния:

  • От Неа Мудания до Sani Dunes: 9 км;
  • От Неа Потидея до Sani Dunes: 16 км;
  • От Солун до Sani Dunes: 94 км.

Удобства в Sani Dunes

Хотел Sani Dunes има открит инфинити басейн тип лагуна се отоплява между 27-28° C. Намира се на централно място в двора на хотела и разполага с остров-бар и двойни шезлонги. На закрито има също и отопляем басейн с хидромасажна вана. Безжичен интернет се предлага на цялата територия на курорта.

Хранене, ресторанти и барове в Sani Dunes

Вкусната храна играе главна роля в Sani Dunes. Можете да започнете деня със закуска в основния ресторант, преди да преминете към а ла карт ресторанта край басейна за обяд и вечеря.

В ресторант Fresco можете да се насладите на изискана италианска кухня с меню, създадено от отличения със звезда на Мишлен готвач Еторе Борини. Предлага се и а-ла-карт опция, а ако искате да продължите вечерта, бар Fresco предлага богат избор от напитки, включително освежаващи коктейли.

Ресторант Beach House е разположен на самия плаж. Той предлага меню от средиземноморски ястия за закуска, обяд и вечеря. Този ресторант е включен в плана Dine-Around.

Ресторант Dunes е основният ресторант на хотела с прекрасна гледка към Егейско море от просторната си тераса. Тук не трябва да се пропуска закуската на база шведска маса. На обяд и за вечеря ресторантът предлага разнообразие от а-ла-карт ястия с предложения от интернационалната и средиземноморската кухня. Този ресторант е включен в плана Dine-Around.

Планът Dine-Around ви дава възможност да се храните в повече от 20 ресторанта в целия курорт Sani. Изборът е голям – италиански, средиземноморски, гръцки и др. ястия. Dine-Around е на разположение, ако сте на база полу- или пълен пансион.

Хотел Sani Dunes разполага с три бара – лоби бар, друг на пясъчния плаж и трети, който предлага коктейли до басейна.

Полупансион, пълен пансион.В хотела Sani Dunes 3 ресторанта. Dunes - основния ресторант предлага на гостите шведска маса на закуска с възможност за поръчване на ястия a la carte; на обяд – a la carte меню (сума 25 евро ще бъде приспадната от общата сметка на гостите); на вечеря се предлага избор на едно меню от готовите менюта без допълнително заплащане или да се поръча по каталог менщ (сума 25 евро ще бъде приспадната от общата сметка на гостите). Гостите, които са настанени в хотела, могат да изберат 1 закуска/1 основно ясти/1 десерт от пълното a la carte меню без допълнително плащане (ястия от раздела Supplements се доплащат допълнително).Beach house - шведска маса на закуска с възможност за поръчка на ястия a la carte; на обяд и вечеря - a la carte меню (сума 25 евро ще бъде приспадната от общата сметка на гостите). Fresco – гурме ресторант, октрит само за вечери, меню a la carte Дрес Код: за мъжете дълъг панталон на вечерята.
DINE AROUND – SANI RESORT 2019
Програмата Dine Around позволява на гостите, които са резервирали настаняване на полупансион или пълен пансион, да се насладят на храната си в повечето ресторанти, разположени в целия курорт Sani. Гостите имат възможност да се запознаят с кулинарните шедьоври в 22 ресторанта в курорта. Участниците в програмата могат да избират ястия от специалното меню "Dine Around Menu" без допълнително заплащане или да поръчат основното а-ла-карт меню на ресторанта, в този случай фиксираните суми ще бъдат приспаднати от сметката на общия гост:- 20 евро на възрастен и 10 евро на дете за жители на хотел SANI BEACH;- 25 евро за възрастен и 12,5 евро за дете за жителите на SANI CLUB, PORTO SANI и SANI DUNES;- 40 евро на възрастен и 20 евро на дете за тези, които пребивават в хотел SANI ASTERIAS.
РесторантиSani BeachОсновен ресторант Poseidon; Grill by the Pool; Veranda (за гости на възраст над 12 години); AmmosSani ClubОсновен ресторант Olympos; Ouzerie; Cabana; Ресторант Club Lounge (NEW 2019); PinesPorto SaniОсновен ресторант Artemis; Byblos Caviar (за гости на възраст над 12 години);Lagoon*Sani AsteriasWaterSani DunesОсновният ресторант The Market; Fresco (за гости на възраст над 12 години); Beach HouseSani MarinaPsaroyannos; Asian; Alexis*; Vosporos; Macaroni; Katsu; Tomata; ErgonРесторантите, маркирани с *, не са включени в програмата Dine Around
Обяд или вечеря на бюфет в ресторант Poseidon в Sani BeachОбяд или вечеря на бюфет в ресторант Olympos в Sani ClubОбяд или вечеря в италианския ресторант Macaroni * / ** в пристанището на Sani MarinaОбяд или вечеря в Psaroyannos * * ** в пристанището на Sani MarinaОбяд или вечеря в гръцкия ресторант Vosporos Grill House * / ** в пристанището на Sani MarinaВечеря в азиатски * / *** Ресторант в пристанище Сан МаринаВечеря в японския ресторант Katsu * / *** в пристанището на Sani MarinaОбяд или вечеря в гръцки ресторант Tomata * / *** в пристанището на Sani MarinaОбяд *** или вечеря * / ** в ресторанта на гръцката кухня Ergon Deli в пристанището на Sani MarinaОбяд или вечеря в ресторанта Ouzerie * / *** в Sani ClubОбяд *** или вечеря * / ** в ресторант Pines в Sani ClubОбяд *** или вечеря * / ** на Грил край басейна в Sani BeachОбяд *** или вечеря * / ** в ресторант Ammos в Sani BeachОбяд *** или вечеря * / ** в Ресторант Cabana в Sani ClubОбяд *** или вечеря * / ** в ресторант Club Lounge в Sani ClubВечеря в ресторанта Artemis * / ** в PORTO SANI Вечеря в The Market Restaurant * / *** в Sani DunesВечеря в ресторант Fresco * / *** в Sani Dunes (изключително за гости на възраст над 12 години)Обяд или вечеря в The Beach House * / *** ресторант в Sani DunesВечеря в ресторант Water * / *** в Sani AsteriasВечеря в ресторанта Byblos Caviar * / *** в PORTO SANI (изключително за гости на възраст над 12 години)Вечеря в ресторанта The Veranda * в Sani Beach (изключително за гости над 12 години)
* Предварителна резервация се изисква.** Избор от готови менюта без допълнително заплащане или поръчка от а-ла-карт меню с приспадане на фиксирана сума от сметката*** От сметката се приспада фиксирана сума.

Плаж

Плажът е частен, пясъчен и се намира пред хотела.

Почивка и забавления в Sani Dunes

СПА центърът използва висококачествените парижки продукти и процедури за грижа за кожата Anne Semonin. Двойките могат да резервират и парна баня в собствения си частен апартамент. Ако предпочитате нещо по-енергично, опитайте сесия във фитнес залата или се запишете на аква-аеробика. Центърът разполага с 6 стаи за индивидуално лечение и разнообразие от терапии за красота, тайландски масажи и хидромасажна вана. Предлагат се и уроци по йога върху борд във водата. Налични са при поискване и се извършват в плитките води на плажа Ammos.

В курорта можете да се насладите на широка гама от дейности, събития и забавления.

Спортният център Sani предлага изключителни спортни съоръжения за всички възрасти и умения. Екип от експертни треньори предлагат множество активности всеки ден, включително футболни лагери, плажен волейбол за начинаещи, баскетболни турнири, детски тенис лагери, фризби и Тае-Бо. Центърът разполага с мини футболно игрище, многофункционално баскетболно игрище, игрище за плажен волейбол и шест тенис корта с червена настилка (всички осветени).

Футболната академия е чудесна възможност за децата на възраст между 5 и 14 години да подобрят своите футболни умения. Обучението се извършва от екип от професионалисти с преподавателски опит в английската Висша лига.

Фитнес центровете в My Spa на Sani Beach и The Spa Suite на Porto Sani се отличават с най-новата гама уреди за кардио тренировка на Technogym. И двата предлагат голямо разнообразие от курсове за всички нива на фитнес. Програмите и режимите на обучение включват лично обучение, йога и аеробика.
А можете да опитате и стрелбата с лък – учителите експерти ще ви осигурят лъкове, стрели и цялото оборудване, нужно за осигуряване на безопасност. Центърът за планинско колоездене пък предлага на гостите на всякаква възраст всичко, от което се нуждаят, за да могат да разгледат красивата околност на Сани с велосипед. Можете да се насладите и на пешеходни разходки по множеството горски пътеки с невероятни гледки към блатата и резервата за птици. Карти за тези походи се предлагат на рецепцията на хотела.

Голямо разнообразие от водни спортове се предлага и в двете зони за водни спортове в Sani Beach и Sani Club, включително катамарани, уиндсърф, водни ски, разходки с банан, канута, водни колела и училище за гмуркане PADI.

В заведенията на хотела и курорта можете да се насладите на жива музика в различен стил, а театърът на открито Garden Theater представя мюзикъли шест вечери в седмицата, като всички гости са поканени да присъстват без допълнително заплащане. На плажа Ammos се провеждат и курсове по изящни изкуства.

Курортът предлага и еко-програми за ангажиране на децата и тийнейджърите с грижата за околната среда, включващи разходки и наблюдение на животни и растения. През 2017 г. врати отваря и новия клуб за тийнейджъри Ozone.

D Spa в хотел Sani Dunes * Луксозният спа център на френската къща Anne Semonin ви кани да се отпуснете и да се поглезите в спокойна атмосфера. Отворете вратата към бъдещето! В The D Spa ще бъдете актуализирани и това ще ви помогне при съвременните процедури за лицето и тялото. 7 стаи за процедури, включително суити за двойки с турска баня, Термална зона със сауна и турска баня, зала за тай масажи, фитнес зала с модерно сърдечно-съдово оборудване, стая за маникюр, козметичен бутик Anne Semonin. Работно време: от 08:00 до 20:00 часа. * Децата под 16 години не се допускат в спа центровете, фитнес залата и сауната на целия курорт. Само гостите над 12-годишна възраст могат да използват закрития басейн. Гостите под 12-годишна възраст могат да използват закрития басейн от 08:30 до 13:00 часа през април, май и октомври, както и в дни с неблагоприятни климатични условия.

Стаи и настаняване в Sani Dunes

Общо 146 разкошни стаи: Promo Doubles PV (~33 кв.м), Double Rooms Private Garden PV (~33 кв.м + 30 кв.м private garden), Family Rooms Private Garden PV (~66 кв.м + 60 кв.м private garden), One Bedroom Suites Grand Balcony PV (~39 кв.м + 35 кв.м balcony), Marina Junior Suites Marina View (~40 кв.м), Junior Suites private garden pool view (44 кв. М + 40 кв.м private garden), Deluxe Junior Suites Private Garden SV (~44 кв.м + 40 кв.м private garden), Deluxe Family Suites Private Garden Sea View (~88 кв.м + 80 кв.м private garden),  Deluxe One Bedroom Suite Grand Balcony Sea View (~51 кв.м + 30 кв.м balcony), Deluxe One Bedroom Suite Grand Balcony Beach Front (~51 кв.м + 30 кв.м balcony), Deluxe Junior Suites Private Garden Beach Front (~44 кв.м + 30 кв.м private garden), Deluxe Family Suite Private Garden Beach Front (~88 кв.м + 60 кв.м private garden). В стаите са на разположение:                dvuspal'naya krovat' Queen-size ili dve otdel'nyye krovati s ul'trakomfortnym matrasom Dream Bed, eksklyuzivnym postel'nym bel'yem, pukhovym odeyalom i dopolnitel'nym vyborom podushek. Eksklyuzivnaya mebel'. Plazmennyy televizor, sputnikovoye TV, rossiyskimi i muzykal'nymi kanaly, CD/DVD- pleyyer, besplatnyy Wi-Fi dostup v internet, akusticheskaya sistema dlya iPod i iPhone, telefon, individual'nyy konditsioner/obogrev, elektronnyy seyf, mini-bar, nabor dlya prigotovleniya chaya/kofe, kofe-mashina Nespresso. V prostornykh vannykh komnatakh otdel'naya dushevaya kabina s tropicheskim dushem ili vannoy, fen, roskoshnyye makhrovyye khalaty, tapochki, eksklyuzivnyye tualetnyye prinadlezhnosti Anne Semonin. Dlya nomerov kategorii One Bedroom suites & Deluxe Suites vanny ukompletovany otdel'noy dushevoy kabinoy s tropicheskim dushem, vannoy, dvumya rakovinammi i zerkalom dlya makiyazha. Kruglosutochnoye obsluzhivaniye v nomerakh. Vo vsekh nomerakh otelya vechernyaya uborka i podgotovka posteli ko snu, yezhednevnaya dostavka gazet (po zaprosu). Pri zayezde gosti soprovozhdayutsya do nomera, prepodnositsya butylka grecheskogo vina (dlya nomerov kategorii delyuks – butylka shampanskogo), butylka mineral'noy vody i korzina s fruktami. Vremya zaseleniya v nomera vo vsekh otelyakh SANI 14:00 (v sluchaye rannego zayezda neobkhodimo predvaritel'noye bronirovaniye na sutki raneye). Vremya vyyezda iz nomerov oteley SANI 11:00 (v sluchaye pozdnego vyyezda neobkhodimo predvaritel'noye bronirovaniye posleduyushchikh sutok).Показване на още 1435/5000   двойно легло с двойно легло или две отделни легла с ултра удобно Dream Bed, ексклузивно спално бельо, завивка и меню с допълнителна възглавница. Изключителни мебели. Плазмена телевизия, сателитна телевизия, руски и музикални канали, CD / DVD плейър, безплатен Wi-Fi интернет, високоговорител за iPod и iPhone, телефон, индивидуална климатизация / отопление, електронен сейф, минибар, комплект за чай / кафе, кафе машина Nespresso. Просторните бани имат отделен душ с дъждовен душ или вана, сешоар, луксозни халати, чехли и ексклузивни тоалетни принадлежности Anne Semonin. За апартаменти с една спалня и Deluxe Suites ваните са оборудвани с отделен душ с дъждовен душ, вана, две мивки и огледало за грим. 24 часа рум сервиз. Всички стаи включват вечерно почистване и спално бельо, ежедневна доставка на вестници (при поискване).При пристигането си гостите се придружават до стаята, представя се бутилка гръцко вино (за луксозни стаи - бутилка шампанско), бутилка минерална вода и кошница с плодове.Времето за настаняване във всички хотели на SANI е 14:00 ч. (В случай на ранно пристигане е необходимо да направите резервация един ден по-рано).Времето за напускане от хотелските стаи на SANI е 11:00 (в случай на късно напускане е необходима резервация на следващия ден).
Promo Double PV Двойно легло или две единични леглаDouble Room Private Garden PV Просторна и обзаведена с вкус модерна стая, разположена на първия етаж на двуетажни сгради. Прозорците от пода до тавана гледат към басейна. Стаята разполага с двойно легло queen-size или две отделни легла. Тераса с мебели, две шезлонги, масичка за кафе и столове, под - теракот.Family Room Private Garden PV Състои се от две двойни стаи, свързани с врата. Прозорците от пода до тавана предлагат невероятна панорамна гледка към басейна. Стаята разполага с двойно легло queen size и две отделни легла. Всяка тераса с мебели, два шезлонга, маса за кафе и столове, пода са керамични плочки.One Bedroom Suite Grand Balcony Pool View Просторен и обзаведен с вкус модерен суит със зашеметяващ декор се намира на втория етаж на двуетажни сгради. Прозорците от пода до тавана предлагат панорамна гледка към басейна. Стаята разполага с двойно легло queen-size или две отделни легла. Балкон с мебели, две шезлонги, масичка за кафе и столове, под - теракот.Marina Junior Suite Marina View се намира в пристанището на Sani Marina с прекрасна гледка към търговската зона. В тази стая могат да се настанят до 2-ма възрастни.Junior Suite Private Garden Pool View Просторният вкус обзаведен модерен джуниър суит със зашеметяваща обстановка се намира на първия етаж на двуетажна сграда. Прозорците от пода до тавана предлагат зашеметяваща гледка към Егейско море. В стаята има едно двойно легло queen size или две единични легла. Тераса с мебели, два шезлонга, масичка за кафе и столове, под - керамични плочки.Deluxe Junior Suite Private Garden SV Просторен, обзаведен с вкус съвременен джуниър суит със зашеметяващ интериор, разположен на първия етаж на двуетажни сгради. Прозорците от пода до тавана предлагат невероятна гледка към Егейско море. Стаята разполага с 1 двойно легло или 2 отделни легла. Тераса с мебели, два шезлонга, холна маса и столове, под - теракот.
Deluxe Family Suite Private Garden Sea View Състои се от две стаи тип Deluxe Junior Suite със самостоятелен градински изглед към морето, свързани с врата. Прозорците от пода до тавана предлагат невероятна гледка към Егейско море. Стаята разполага с 1 двойно легло или 2 отделни легла. Тераса с мебели, два шезлонга, холна маса и столове, под - теракот.Deluxe One Bedroom Suite Grand Balcony Sea View Просторният и стилно обзаведен модерен суит със зашеметяващ интериор се намира на втория етаж на двуетажни сгради. Прозорците от пода до тавана предлагат невероятна панорамна гледка към Егейско море. Стаята разполага с 1 двойно легло или 2 отделни легла. Балкон с мебели, два шезлонга, холна маса и столове, под - теракот.Deluxe One Bedroom Suite Grand Balcony Beach Front Просторна, обзаведена с вкус, модерна панорама на джуниър суит със зашеметяващо обзавеждане, разположено на втория етаж на двуетажни сгради. Прозорците от пода до тавана предлагат невероятна панорамна гледка към Егейско море. Стаята разполага с 1 двойно легло или 2 отделни легла. Балкон с мебели, два шезлонга, холна маса и столове, под - теракот.Deluxe Junior Suite Private Garden Beach Front Предлагаме Ви просторен, обзаведен с вкус и модерен джуниър суит със зашеметяващ интериор, разположен на първия етаж на двуетажни сгради. Прозорците от пода до тавана предлагат невероятна гледка към Егейско море. Стаята разполага с 1 двойно легло или 2 отделни легла. Тераса с мебели, два шезлонга, холна маса и столове, под - теракот.Deluxe Family Suite Private Garden Beach Front Предлага се от две стаи в делукс джуниор суит Private Garden Beach Front категория, свързани с врата. Прозорците от пода до тавана предлагат невероятна гледка към Егейско море. Стаята разполага с 1 двойно легло или 2 отделни легла. Тераса с мебели, два шезлонга, холна маса и столове, под - теракот.
Услуга-икономSani Resort се гордее с най-високия стандарт за обслужване на гости. Иконом- услугата е нова услуга, благодарение на която всеки момент от вашата ваканция ще бъде наистина незабравим. Квалифицираният персонал е преминал специално обучение и е сертифициран от Британския институт на Бътлър. По време на престоя си в хотела и извън него ще се насладите на тяхното пълно внимание.Иконом- услугите се предоставят безплатно на всички гости, отседнали в апартаментите с две и три спални в хотел Sani Dunes.Преди пристигане - вашият иконом ще се увери, че всичките ви искания и желания, включително приготвянето на специални и диетични ястия, са изпълнени. Ако по време на празник празнувате важно за вас събитие, икономът ще ви помогне да резервирате ресторант, както и да следва всички необходими подготовки.По време на вашата ваканция - При пристигането ви ще ви посрещне личният ви иконом, който ще организира експресно настаняване за вас, ще осигури бърза доставка на багажа ви до стаята ви, а също така ще ви помогне да подредите и опаковате нещата си. Той ще се опита да задоволи всичките ви желания, от резервиране на маси в ресторанти до вечерно чистене в удобно за вас време. Икономът е на ваше разположение през целия престой.Когато напускате хотела - икономът ще се опита да направи отпътуването Ви от хотела възможно най-спокойно и удобно.

Двойна стая

Double Room
Double Room
Double Room
Double Room
Double Room

Максимален капацитет 2 възрастни

Помещения в ниски постройки с модерно обзавеждане. Панорамните прозорци са с изглед към зелените градини и басейните, а просторната градинска тераса предлага идеално място за почивка и разпускане. Банята предлага луксозни тоалетни принадлежности. Терасата е оборудвана с маса и столове, 2 шезлонга и плочки. Вътрешното пространство е 33 кв. м, а откритата тераса с градина е прибл. 30 кв. м.

На разположение са: сателитна телевизия на плосък екран, DVD / CD плейър, IPod / Bose SoundDock, безжичен достъп до интернет, климатик / отопление, кабелна телевизия, мини бар, сейф, оборудване за приготвяне на кафе / чай, обръщане на чаршафите, машина Nespresso, сешоар, халати за баня, чехли, душ кабина, частна градина, собствена тераса.

Двойна стая - Удобства в стаята

площ: ; брой спални: ; отделен хол: ; кът за сядане: ; кът за хранене: ; брой двойни легла: ; брой единични легла: ; брой разтегателни дивани: ; климатик: ; тераса: ; минибар: ; телефон: ; телевизор: ; телевизор с плосък екран: ; кабелна телевизия: ; DVD плейър: ; CD плейър: ; баня: ; сешоар: ; халати: ; кухня: ; микровълнова печка: ; кафе машина: ; фурна: ; електрическа кана: ; хладилник: ; кухненски съдове и прибори: ;

Junior suite grand balcony

Junior Suite Grand Balcony
Junior Suite Grand Balcony
Junior Suite Grand Balcony
Junior Suite Grand Balcony
Junior Suite Grand Balcony
Junior Suite Grand Balcony
Junior Suite Grand Balcony

Максимален капацитет 3 възрастни

Просторен апартамент в нискоетажна сграда, предлагащ съвременен дизайн и комфорт. Панорамните прозорци гледат към градините и басейните, а обширният балкон с мебелировка – холна маса и столове, плочки – осигурява спокойна обстановка, в която можете да се отпуснете. Апартаментите допълнително разполагат с вътрешна плъзгаща се врата, разделяща спалнята от всекидневната за допълнителна уединение. Просторната баня предлага луксозни тоалетни принадлежности. Вътрешното пространство е 39 кв. м, а балконът – 35 кв. м.

На разположение са: сателитна телевизия на плосък екран, DVD / CD плейър, IPod / Bose SoundDock, безжичен достъп до интернет, климатик / отопление, кабелна телевизия, мини бар, сейф, оборудване за приготвяне на кафе / чай, обръщане на чаршафите, машина Nespresso, сешоар, халати за баня, чехли, вана, душ кабина и балкон.

Junior suite grand balcony - Удобства в стаята

площ: ; брой спални: ; отделен хол: ; кът за сядане: ; кът за хранене: ; брой двойни легла: ; брой единични легла: ; брой разтегателни дивани: ; климатик: ; тераса: ; минибар: ; телефон: ; телевизор: ; телевизор с плосък екран: ; кабелна телевизия: ; DVD плейър: ; CD плейър: ; баня: ; сешоар: ; халати: ; кухня: ; микровълнова печка: ; кафе машина: ; фурна: ; електрическа кана: ; хладилник: ; кухненски съдове и прибори: ;

Deluxe panorama junior suite

Deluxe Panorama Junior Suite
Deluxe Panorama Junior Suite
Deluxe Panorama Junior Suite
Deluxe Panorama Junior Suite
Deluxe Panorama Junior Suite
Deluxe Panorama Junior Suite
Deluxe Panorama Junior Suite
Deluxe Panorama Junior Suite
Deluxe Panorama Junior Suite
Deluxe Panorama Junior Suite

Максимален капацитет 4 възрастни

Изключително просторен апартамент в нискоетажна сграда, предлагащ невероятна гледка към Егейско море. Има и варианти на тези помещения, разположени на първа линия – Deluxe Panorama Junior Suite Beach Front. Вътрешното пространство е допълнено от релаксираща мебелирана тераса. Просторната баня предлага луксозни тоалетни принадлежности.

Deluxe Panorama Junior Suites допълнително разполагат с интериорна плъзгаща се врата, разделяща спалнята от всекидневната за по-голямо уединение. Балконът е оборудван с маса и столове, 2 шезлонга и плочки. Вътрешното пространство е 51 кв. м, а балконът е прибл. 30 кв. м.

Гостите, отседнали в Deluxe Junior Suites, могат да се насладят на частния плаж на хотела – само на няколко метра от прага им. Всички луксозни апартаменти са с изтънчен и елегантен дизайн, ненатрапчив лукс и светли тонове.

На разположение са: сателитна телевизия на плосък екран, DVD / CD плейър, IPod / Bose SoundDock, безжичен достъп до интернет, климатик / отопление, кабелна телевизия, мини бар, сейф, оборудване за приготвяне на кафе / чай, обръщане на чаршафите, машина Nespresso, сешоар, халати за баня, чехли, вана, душ кабина, балкон.

Deluxe panorama junior suite - Удобства в стаята

площ: ; брой спални: ; отделен хол: ; кът за сядане: ; кът за хранене: ; брой двойни легла: ; брой единични легла: ; брой разтегателни дивани: ; климатик: ; тераса: ; минибар: ; телефон: ; телевизор: ; телевизор с плосък екран: ; кабелна телевизия: ; DVD плейър: ; CD плейър: ; баня: ; сешоар: ; халати: ; кухня: ; микровълнова печка: ; кафе машина: ; фурна: ; електрическа кана: ; хладилник: ; кухненски съдове и прибори: ;

Deluxe junior suite private garden

Deluxe Junior Suite Private Garden
Deluxe Junior Suite Private Garden
Deluxe Junior Suite Private Garden
Deluxe Junior Suite Private Garden
Deluxe Junior Suite Private Garden
Deluxe Junior Suite Private Garden

Максимален капацитет 3 възрастни

Просторен апартамент в нискоетажна сграда, предлагащ съвременен дизайн и комфорт. Панорамните прозорци осигуряват пряк изглед към Егейско море, а обширната тераса с мебели осигурява спокойна обстановка, в която можете да се отпуснете. Просторната баня предлага луксозни тоалетни принадлежности. Терасата е оборудвана с маса и столове, 2 шезлонга и плочки. Вътрешното пространство е 44 кв. м, а откритата тераса с градина е прибл. 40 кв. м.

Гостите, отседнали в Deluxe Junior Suites, могат да се насладят на частния плаж на хотела – само на няколко метра от прага им. Всички луксозни апартаменти са с изтънчен и елегантен дизайн, ненатрапчив лукс и светли тонове.

На разположение са: сателитна телевизия на плосък екран, DVD / CD плейър, IPod / Bose SoundDock, безжичен достъп до интернет, климатик / отопление, кабелна телевизия, мини бар, сейф, оборудване за приготвяне на кафе / чай, обръщане на чаршафите, машина Nespresso, сешоар, халати за баня, чехли, вана, душ кабина, частна градина, собствена тераса.

Deluxe junior suite private garden - Удобства в стаята

площ: ; брой спални: ; отделен хол: ; кът за сядане: ; кът за хранене: ; брой двойни легла: ; брой единични легла: ; брой разтегателни дивани: ; климатик: ; тераса: ; минибар: ; телефон: ; телевизор: ; телевизор с плосък екран: ; кабелна телевизия: ; DVD плейър: ; CD плейър: ; баня: ; сешоар: ; халати: ; кухня: ; микровълнова печка: ; кафе машина: ; фурна: ; електрическа кана: ; хладилник: ; кухненски съдове и прибори: ;

Фамилна стая

Family Room
Family Room
Family Room
Family Room
Family Room
Family Room

Максимален капацитет 5 възрастни

Удобно съчетание на две двойни стаи с вътрешна връзка в нискоетажно жилище, красиво обзавеждане и панорамни прозорци с изглед към градините и басейните. Тези помещения идват с екстра от две градински тераси с мебелировка от шезлонги, холна маса и столове, плочки. Баните са две и предлагат луксозни тоалетни принадлежности. Вътрешното пространство е 66 кв. м. Откритата тераса е с градина.

На разположение са: сателитна телевизия на плосък екран, DVD / CD плейър, IPod / Bose SoundDock, безжичен достъп до интернет, климатик / отопление, кабелна телевизия, мини бар, сейф, оборудване за приготвяне на кафе / чай, обръщане на чаршафите, машина Nespresso, сешоар, халати за баня, чехли, душ кабина, частна градина, собствена тераса.

Фамилна стая - Удобства в стаята

площ: ; брой спални: ; отделен хол: ; кът за сядане: ; кът за хранене: ; брой двойни легла: ; брой единични легла: ; брой разтегателни дивани: ; климатик: ; тераса: ; минибар: ; телефон: ; телевизор: ; телевизор с плосък екран: ; кабелна телевизия: ; DVD плейър: ; CD плейър: ; баня: ; сешоар: ; халати: ; кухня: ; микровълнова печка: ; кафе машина: ; фурна: ; електрическа кана: ; хладилник: ; кухненски съдове и прибори: ;

Deluxe junior suite private garden beach front

Deluxe Junior Suite Private Garden Beach Front
Deluxe Junior Suite Private Garden Beach Front
Deluxe Junior Suite Private Garden Beach Front
Deluxe Junior Suite Private Garden Beach Front
Deluxe Junior Suite Private Garden Beach Front
Deluxe Junior Suite Private Garden Beach Front
Deluxe Junior Suite Private Garden Beach Front

Максимален капацитет 4 възрастни

Просторен апартамент в нискоетажна сграда на първа линия, предлагащ съвременен дизайн и комфорт. Панорамните прозорци осигуряват пряк изглед към Егейско море, а обширната тераса с мебели осигурява спокойна обстановка, в която можете да се отпуснете. Просторната баня предлага луксозни тоалетни принадлежности. Терасата е оборудвана с маса и столове, 2 шезлонга и плочки. Вътрешното пространство е 44 кв. м, а откритата тераса с градина е прибл. 30 кв. м.

Гостите, отседнали в Deluxe Junior Suites, могат да се насладят на частния плаж на хотела – само на няколко метра от прага им. Всички луксозни апартаменти са с изтънчен и елегантен дизайн, ненатрапчив лукс и светли тонове.

На разположение са: сателитна телевизия на плосък екран, DVD / CD плейър, IPod / Bose SoundDock, безжичен достъп до интернет, климатик / отопление, кабелна телевизия, мини бар, сейф, оборудване за приготвяне на кафе / чай, обръщане на чаршафите, машина Nespresso, сешоар, халати за баня, чехли, вана, душ кабина, тераса със собствена градина.

Deluxe junior suite private garden beach front - Удобства в стаята

площ: ; брой спални: ; отделен хол: ; кът за сядане: ; кът за хранене: ; брой двойни легла: ; брой единични легла: ; брой разтегателни дивани: ; климатик: ; тераса: ; минибар: ; телефон: ; телевизор: ; телевизор с плосък екран: ; кабелна телевизия: ; DVD плейър: ; CD плейър: ; баня: ; сешоар: ; халати: ; кухня: ; микровълнова печка: ; кафе машина: ; фурна: ; електрическа кана: ; хладилник: ; кухненски съдове и прибори: ;

Намаление за ранни записвания - 15% за настаняване в периода 28.09.2021 - 14.10.2021, за резервации, направени преди 31.12.2020, 50% предварително плащане [код ZM69642].

Намаление за ранни записвания - 15% за настаняване в периода 29.04.2021 - 21.05.2021, за резервации, направени преди 31.12.2020, 50% предварително плащане [код ZM69641].

Намаление за ранни записвания - 14% за настаняване в периода 15.10.2021 - 30.10.2021, за резервации, направени преди 31.12.2020, 50% предварително плащане [код ZM69643].

Намаление за ранни записвания - 10% за настаняване в периода 05.09.2021 - 27.09.2021, за резервации, направени преди 31.12.2020, 50% предварително плащане [код ZM69640].

Намаление за ранни записвания - 10% за настаняване в периода 22.05.2021 - 23.06.2021, за резервации, направени преди 31.12.2020, 50% предварително плащане [код ZM69639].

Намаление за ранни записвания - 5% за настаняване в периода 24.06.2021 - 04.09.2021, за резервации, направени преди 31.12.2020, 50% предварително плащане [код ZM69638].

Лято 2021 - Ранни записвания

#892865

Цените в таблицата по-долу са ориентировъчни: не включват всички възможни варианти за настаняване по брой хора и в някои случаи са валидни до изчерпване на определено количество помещения по дати. Възможно е някои намаления за ранно записване или last minute отстъпки да не са отразени. За най-точна цена и проверка на наличност, моля използвайте формата за търсене по дати и брой хора или формата за резервация - работят и ще ви калкулират актуална цена!

Всички цени са за стая/апартамент на ден, с включено описаното във всяка таблица хранене.

Без такси за резервация. Безплатна анулация, освен за резервации в последния момент - проверете условията след избор на дати и услуги.

Двойна стая
Закуска и вечеря
29.04.21 - 21.05.21 22.05.21 - 05.06.21 06.06.21 - 23.06.21 24.06.21 - 07.07.21 08.07.21 - 22.07.21 23.07.21 - 28.08.21 29.08.21 - 04.09.21 05.09.21 - 17.09.21 18.09.21 - 27.09.21 28.09.21 - 14.10.21 15.10.21 - 30.10.21
2 възрастни 567лв
454лв
859лв
774лв
1066лв
960лв
1372лв
1305лв
1574лв
1496лв
1903лв
1808лв
1372лв
1305лв
1066лв
960лв
859лв
774лв
567лв
454лв
427лв
342лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.
567лв
454лв
859лв
774лв
1066лв
960лв
1372лв
1305лв
1574лв
1496лв
1903лв
1808лв
1372лв
1305лв
1066лв
960лв
859лв
774лв
567лв
454лв
427лв
342лв
2 възрастни,
1 дете 2-12 г.
567лв
454лв
859лв
774лв
1066лв
960лв
1372лв
1305лв
1574лв
1496лв
1903лв
1808лв
1372лв
1305лв
1066лв
960лв
859лв
774лв
567лв
454лв
427лв
342лв
Двойна стая
Пълен пансион
29.04.21 - 21.05.21 22.05.21 - 05.06.21 06.06.21 - 23.06.21 24.06.21 - 07.07.21 08.07.21 - 22.07.21 23.07.21 - 28.08.21 29.08.21 - 04.09.21 05.09.21 - 17.09.21 18.09.21 - 27.09.21 28.09.21 - 14.10.21 15.10.21 - 30.10.21
2 възрастни 702лв
589лв
994лв
909лв
1201лв
1095лв
1507лв
1439лв
1709лв
1631лв
2038лв
1943лв
1507лв
1439лв
1201лв
1095лв
994лв
909лв
702лв
589лв
562лв
477лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.
702лв
589лв
994лв
909лв
1201лв
1095лв
1507лв
1439лв
1709лв
1631лв
2038лв
1943лв
1507лв
1439лв
1201лв
1095лв
994лв
909лв
702лв
589лв
562лв
477лв
2 възрастни,
1 дете 2-12 г.
735лв
623лв
1028лв
942лв
1235лв
1129лв
1541лв
1473лв
1743лв
1664лв
2071лв
1977лв
1541лв
1473лв
1235лв
1129лв
1028лв
942лв
735лв
623лв
596лв
511лв

Закуска и вечеря
29.04.21 - 21.05.21 22.05.21 - 05.06.21 06.06.21 - 23.06.21 24.06.21 - 07.07.21 08.07.21 - 22.07.21 23.07.21 - 28.08.21 29.08.21 - 04.09.21 05.09.21 - 17.09.21 18.09.21 - 27.09.21 28.09.21 - 14.10.21 15.10.21 - 30.10.21
2 възрастни 589лв
472лв
850лв
767лв
1170лв
1053лв
1444лв
1372лв
1660лв
1579лв
2119лв
2013лв
1444лв
1372лв
1170лв
1053лв
850лв
767лв
589лв
472лв
445лв
358лв

Пълен пансион
29.04.21 - 21.05.21 22.05.21 - 05.06.21 06.06.21 - 23.06.21 24.06.21 - 07.07.21 08.07.21 - 22.07.21 23.07.21 - 28.08.21 29.08.21 - 04.09.21 05.09.21 - 17.09.21 18.09.21 - 27.09.21 28.09.21 - 14.10.21 15.10.21 - 30.10.21
2 възрастни 724лв
607лв
985лв
902лв
1305лв
1188лв
1579лв
1507лв
1795лв
1714лв
2254лв
2148лв
1579лв
1507лв
1305лв
1188лв
985лв
902лв
724лв
607лв
580лв
493лв
Suite 1 broom
Закуска и вечеря
29.04.21 - 21.05.21 22.05.21 - 05.06.21 06.06.21 - 23.06.21 24.06.21 - 07.07.21 08.07.21 - 22.07.21 23.07.21 - 28.08.21 29.08.21 - 04.09.21 05.09.21 - 17.09.21 18.09.21 - 27.09.21 28.09.21 - 14.10.21 15.10.21 - 30.10.21
2 възрастни 661лв
531лв
981лв
884лв
1305лв
1174лв
1624лв
1543лв
1862лв
1770лв
2357лв
2240лв
1624лв
1543лв
1305лв
1174лв
981лв
884лв
661лв
531лв
490лв
394лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.
661лв
531лв
981лв
884лв
1305лв
1174лв
1624лв
1543лв
1862лв
1770лв
2357лв
2240лв
1624лв
1543лв
1305лв
1174лв
981лв
884лв
661лв
531лв
490лв
394лв
2 възрастни,
1 дете 2-12 г.
713лв
569лв
1055лв
949лв
1403лв
1264лв
1748лв
1660лв
2004лв
1903лв
2535лв
2409лв
1748лв
1660лв
1403лв
1264лв
1055лв
949лв
713лв
569лв
529лв
423лв
3 възрастни 744лв
596лв
1104лв
994лв
1469лв
1323лв
1829лв
1736лв
2096лв
1991лв
2652лв
2521лв
1829лв
1736лв
1469лв
1323лв
1104лв
994лв
744лв
596лв
553лв
443лв
Suite 1 broom
Пълен пансион
29.04.21 - 21.05.21 22.05.21 - 05.06.21 06.06.21 - 23.06.21 24.06.21 - 07.07.21 08.07.21 - 22.07.21 23.07.21 - 28.08.21 29.08.21 - 04.09.21 05.09.21 - 17.09.21 18.09.21 - 27.09.21 28.09.21 - 14.10.21 15.10.21 - 30.10.21
2 възрастни 796лв
666лв
1116лв
1019лв
1439лв
1309лв
1759лв
1678лв
1997лв
1905лв
2492лв
2375лв
1759лв
1678лв
1439лв
1309лв
1116лв
1019лв
796лв
666лв
625лв
529лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.
796лв
666лв
1116лв
1019лв
1439лв
1309лв
1759лв
1678лв
1997лв
1905лв
2492лв
2375лв
1759лв
1678лв
1439лв
1309лв
1116лв
1019лв
796лв
666лв
625лв
529лв
2 възрастни,
1 дете 2-12 г.
882лв
738лв
1224лв
1118лв
1572лв
1433лв
1916лв
1829лв
2173лв
2071лв
2704лв
2578лв
1916лв
1829лв
1572лв
1433лв
1224лв
1118лв
882лв
738лв
697лв
592лв
3 възрастни 947лв
798лв
1307лв
1197лв
1671лв
1525лв
2031лв
1939лв
2299лв
2193лв
2854лв
2724лв
2031лв
1939лв
1671лв
1525лв
1307лв
1197лв
947лв
798лв
756лв
646лв
Джуниър сюит
Закуска и вечеря
29.04.21 - 21.05.21 22.05.21 - 05.06.21 06.06.21 - 23.06.21 24.06.21 - 07.07.21 08.07.21 - 22.07.21 23.07.21 - 28.08.21 29.08.21 - 04.09.21 05.09.21 - 17.09.21 18.09.21 - 27.09.21 28.09.21 - 14.10.21 15.10.21 - 30.10.21
2 възрастни 693лв
556лв
1048лв
945лв
1341лв
1208лв
1732лв
1646лв
1993лв
1894лв
2528лв
2402лв
1732лв
1646лв
1341лв
1208лв
1048лв
945лв
693лв
556лв
526лв
423лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.
693лв
556лв
1048лв
945лв
1341лв
1208лв
1732лв
1646лв
1993лв
1894лв
2528лв
2402лв
1732лв
1646лв
1341лв
1208лв
1048лв
945лв
693лв
556лв
526лв
423лв
2 възрастни,
1 дете 2-12 г.
747лв
596лв
1127лв
1014лв
1442лв
1298лв
1862лв
1770лв
2143лв
2035лв
2719лв
2582лв
1862лв
1770лв
1442лв
1298лв
1127лв
1014лв
747лв
596лв
567лв
454лв
3 възрастни 780лв
625лв
1181лв
1062лв
1509лв
1358лв
1950лв
1851лв
2242лв
2130лв
2845лв
2704лв
1950лв
1851лв
1509лв
1358лв
1181лв
1062лв
780лв
625лв
594лв
475лв
Джуниър сюит
Пълен пансион
29.04.21 - 21.05.21 22.05.21 - 05.06.21 06.06.21 - 23.06.21 24.06.21 - 07.07.21 08.07.21 - 22.07.21 23.07.21 - 28.08.21 29.08.21 - 04.09.21 05.09.21 - 17.09.21 18.09.21 - 27.09.21 28.09.21 - 14.10.21 15.10.21 - 30.10.21
2 възрастни 828лв
690лв
1183лв
1080лв
1475лв
1343лв
1867лв
1781лв
2128лв
2029лв
2663лв
2537лв
1867лв
1781лв
1475лв
1343лв
1183лв
1080лв
828лв
690лв
661лв
558лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.
828лв
690лв
1183лв
1080лв
1475лв
1343лв
1867лв
1781лв
2128лв
2029лв
2663лв
2537лв
1867лв
1781лв
1475лв
1343лв
1183лв
1080лв
828лв
690лв
661лв
558лв
2 възрастни,
1 дете 2-12 г.
915лв
765лв
1296лв
1183лв
1610лв
1466лв
2031лв
1939лв
2312лв
2204лв
2888лв
2751лв
2031лв
1939лв
1610лв
1466лв
1296лв
1183лв
915лв
765лв
735лв
623лв
3 възрастни 983лв
828лв
1383лв
1264лв
1712лв
1561лв
2152лв
2053лв
2445лв
2332лв
3048лв
2906лв
2152лв
2053лв
1712лв
1561лв
1383лв
1264лв
983лв
828лв
796лв
677лв
Джуниър сюит делукс
Закуска и вечеря
29.04.21 - 21.05.21 22.05.21 - 05.06.21 06.06.21 - 23.06.21 24.06.21 - 07.07.21 08.07.21 - 22.07.21 23.07.21 - 28.08.21 29.08.21 - 04.09.21 05.09.21 - 17.09.21 18.09.21 - 27.09.21 28.09.21 - 14.10.21 15.10.21 - 30.10.21
2 възрастни 1102лв
882лв
1691лв
1523лв
2110лв
1901лв
2874лв
2733лв
3302лв
3138лв
3617лв
3437лв
2874лв
2733лв
2110лв
1901лв
1691лв
1523лв
1102лв
882лв
886лв
711лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.
1102лв
882лв
1691лв
1523лв
2110лв
1901лв
2874лв
2733лв
3302лв
3138лв
3617лв
3437лв
2874лв
2733лв
2110лв
1901лв
1691лв
1523лв
1102лв
882лв
886лв
711лв
2 възрастни,
1 дете 2-12 г.
1185лв
949лв
1820лв
1637лв
2269лв
2042лв
3090лв
2937лв
3551лв
3374лв
3889лв
3695лв
3090лв
2937лв
2269лв
2042лв
1820лв
1637лв
1185лв
949лв
954лв
762лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.,
1 дете 2-12 г.
1185лв
949лв
1820лв
1637лв
2269лв
2042лв
3090лв
2937лв
3551лв
3374лв
3889лв
3695лв
3090лв
2937лв
2269лв
2042лв
1820лв
1637лв
1185лв
949лв
954лв
762лв
2 възрастни,
2 деца 2-12 г.
1323лв
1059лв
2031лв
1829лв
2533лв
2281лв
3450лв
3277лв
3963лв
3765лв
4341лв
4125лв
3450лв
3277лв
2533лв
2281лв
2031лв
1829лв
1323лв
1059лв
1064лв
852лв
2 възрастни,
2 деца 0-1 г.
1102лв
882лв
1691лв
1523лв
2110лв
1901лв
2874лв
2733лв
3302лв
3138лв
3617лв
3437лв
2874лв
2733лв
2110лв
1901лв
1691лв
1523лв
1102лв
882лв
886лв
711лв
3 възрастни 1242лв
992лв
1903лв
1714лв
2375лв
2137лв
3234лв
3072лв
3716лв
3529лв
4069лв
3866лв
3234лв
3072лв
2375лв
2137лв
1903лв
1714лв
1242лв
992лв
999лв
798лв
3 възрастни,
1 дете 2-12 г.
1323лв
1059лв
2031лв
1829лв
2533лв
2281лв
3450лв
3277лв
3963лв
3765лв
4341лв
4125лв
3450лв
3277лв
2533лв
2281лв
2031лв
1829лв
1323лв
1059лв
1064лв
852лв
3 възрастни,
1 дете 0-1 г.
1242лв
992лв
1903лв
1714лв
2375лв
2137лв
3234лв
3072лв
3716лв
3529лв
4069лв
3866лв
3234лв
3072лв
2375лв
2137лв
1903лв
1714лв
1242лв
992лв
999лв
798лв
Джуниър сюит делукс
Пълен пансион
29.04.21 - 21.05.21 22.05.21 - 05.06.21 06.06.21 - 23.06.21 24.06.21 - 07.07.21 08.07.21 - 22.07.21 23.07.21 - 28.08.21 29.08.21 - 04.09.21 05.09.21 - 17.09.21 18.09.21 - 27.09.21 28.09.21 - 14.10.21 15.10.21 - 30.10.21
2 възрастни 1237лв
1017лв
1826лв
1658лв
2245лв
2035лв
3009лв
2868лв
3437лв
3273лв
3752лв
3572лв
3009лв
2868лв
2245лв
2035лв
1826лв
1658лв
1237лв
1017лв
1021лв
846лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.
1237лв
1017лв
1826лв
1658лв
2245лв
2035лв
3009лв
2868лв
3437лв
3273лв
3752лв
3572лв
3009лв
2868лв
2245лв
2035лв
1826лв
1658лв
1237лв
1017лв
1021лв
846лв
2 възрастни,
1 дете 2-12 г.
1354лв
1118лв
1988лв
1806лв
2438лв
2211лв
3259лв
3106лв
3720лв
3542лв
4058лв
3864лв
3259лв
3106лв
2438лв
2211лв
1988лв
1806лв
1354лв
1118лв
1122лв
931лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.,
1 дете 2-12 г.
1354лв
1118лв
1988лв
1806лв
2438лв
2211лв
3259лв
3106лв
3720лв
3542лв
4058лв
3864лв
3259лв
3106лв
2438лв
2211лв
1988лв
1806лв
1354лв
1118лв
1122лв
931лв
2 възрастни,
2 деца 2-12 г.
1525лв
1262лв
2233лв
2031лв
2735лв
2483лв
3653лв
3479лв
4165лв
3968лв
4543лв
4327лв
3653лв
3479лв
2735лв
2483лв
2233лв
2031лв
1525лв
1262лв
1266лв
1055лв
2 възрастни,
2 деца 0-1 г.
1237лв
1017лв
1826лв
1658лв
2245лв
2035лв
3009лв
2868лв
3437лв
3273лв
3752лв
3572лв
3009лв
2868лв
2245лв
2035лв
1826лв
1658лв
1237лв
1017лв
1021лв
846лв
3 възрастни 1444лв
1194лв
2105лв
1916лв
2578лв
2339лв
3437лв
3275лв
3918лв
3731лв
4271лв
4069лв
3437лв
3275лв
2578лв
2339лв
2105лв
1916лв
1444лв
1194лв
1201лв
1001лв
3 възрастни,
1 дете 2-12 г.
1559лв
1296лв
2267лв
2065лв
2769лв
2517лв
3686лв
3513лв
4199лв
4001лв
4577лв
4361лв
3686лв
3513лв
2769лв
2517лв
2267лв
2065лв
1559лв
1296лв
1300лв
1089лв
3 възрастни,
1 дете 0-1 г.
1444лв
1194лв
2105лв
1916лв
2578лв
2339лв
3437лв
3275лв
3918лв
3731лв
4271лв
4069лв
3437лв
3275лв
2578лв
2339лв
2105лв
1916лв
1444лв
1194лв
1201лв
1001лв
Suite deluxe 1 broom
Закуска и вечеря
29.04.21 - 21.05.21 22.05.21 - 05.06.21 06.06.21 - 23.06.21 24.06.21 - 07.07.21 08.07.21 - 22.07.21 23.07.21 - 28.08.21 29.08.21 - 04.09.21 05.09.21 - 17.09.21 18.09.21 - 27.09.21 28.09.21 - 14.10.21 15.10.21 - 30.10.21
2 възрастни 1116лв
893лв
1741лв
1568лв
2191лв
1973лв
2937лв
2791лв
3374лв
3205лв
3963лв
3765лв
2937лв
2791лв
2191лв
1973лв
1741лв
1568лв
1116лв
893лв
891лв
713лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.
1116лв
893лв
1741лв
1568лв
2191лв
1973лв
2937лв
2791лв
3374лв
3205лв
3963лв
3765лв
2937лв
2791лв
2191лв
1973лв
1741лв
1568лв
1116лв
893лв
891лв
713лв
2 възрастни,
1 дете 2-12 г.
1201лв
960лв
1874лв
1685лв
2357лв
2121лв
3158лв
3000лв
3628лв
3446лв
4262лв
4049лв
3158лв
3000лв
2357лв
2121лв
1874лв
1685лв
1201лв
960лв
958лв
767лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.,
1 дете 2-12 г.
1201лв
960лв
1874лв
1685лв
2357лв
2121лв
3158лв
3000лв
3628лв
3446лв
4262лв
4049лв
3158лв
3000лв
2357лв
2121лв
1874лв
1685лв
1201лв
960лв
958лв
767лв
2 възрастни,
2 деца 2-12 г.
1341лв
1073лв
2089лв
1880лв
2629лв
2366лв
3527лв
3349лв
4049лв
3846лв
4757лв
4519лв
3527лв
3349лв
2629лв
2366лв
2089лв
1880лв
1341лв
1073лв
1071лв
857лв
2 възрастни,
2 деца 0-1 г.
1116лв
893лв
1741лв
1568лв
2191лв
1973лв
2937лв
2791лв
3374лв
3205лв
3963лв
3765лв
2937лв
2791лв
2191лв
1973лв
1741лв
1568лв
1116лв
893лв
891лв
713лв
3 възрастни 1255лв
1005лв
1959лв
1763лв
2465лв
2220лв
3306лв
3140лв
3797лв
3608лв
4460лв
4237лв
3306лв
3140лв
2465лв
2220лв
1959лв
1763лв
1255лв
1005лв
1003лв
803лв
3 възрастни,
1 дете 2-12 г.
1341лв
1073лв
2089лв
1880лв
2629лв
2366лв
3527лв
3349лв
4049лв
3846лв
4757лв
4519лв
3527лв
3349лв
2629лв
2366лв
2089лв
1880лв
1341лв
1073лв
1071лв
857лв
3 възрастни,
1 дете 0-1 г.
1255лв
1005лв
1959лв
1763лв
2465лв
2220лв
3306лв
3140лв
3797лв
3608лв
4460лв
4237лв
3306лв
3140лв
2465лв
2220лв
1959лв
1763лв
1255лв
1005лв
1003лв
803лв
Suite deluxe 1 broom
Пълен пансион
29.04.21 - 21.05.21 22.05.21 - 05.06.21 06.06.21 - 23.06.21 24.06.21 - 07.07.21 08.07.21 - 22.07.21 23.07.21 - 28.08.21 29.08.21 - 04.09.21 05.09.21 - 17.09.21 18.09.21 - 27.09.21 28.09.21 - 14.10.21 15.10.21 - 30.10.21
2 възрастни 1251лв
1028лв
1876лв
1703лв
2326лв
2107лв
3072лв
2926лв
3509лв
3340лв
4098лв
3900лв
3072лв
2926лв
2326лв
2107лв
1876лв
1703лв
1251лв
1028лв
1026лв
848лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.
1251лв
1028лв
1876лв
1703лв
2326лв
2107лв
3072лв
2926лв
3509лв
3340лв
4098лв
3900лв
3072лв
2926лв
2326лв
2107лв
1876лв
1703лв
1251лв
1028лв
1026лв
848лв
2 възрастни,
1 дете 2-12 г.
1370лв
1129лв
2042лв
1853лв
2526лв
2290лв
3327лв
3169лв
3797лв
3614лв
4431лв
4217лв
3327лв
3169лв
2526лв
2290лв
2042лв
1853лв
1370лв
1129лв
1127лв
936лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.,
1 дете 2-12 г.
1370лв
1129лв
2042лв
1853лв
2526лв
2290лв
3327лв
3169лв
3797лв
3614лв
4431лв
4217лв
3327лв
3169лв
2526лв
2290лв
2042лв
1853лв
1370лв
1129лв
1127лв
936лв
2 възрастни,
2 деца 2-12 г.
1543лв
1275лв
2292лв
2083лв
2832лв
2569лв
3729лв
3551лв
4251лв
4049лв
4959лв
4721лв
3729лв
3551лв
2832лв
2569лв
2292лв
2083лв
1543лв
1275лв
1273лв
1059лв
2 възрастни,
2 деца 0-1 г.
1251лв
1028лв
1876лв
1703лв
2326лв
2107лв
3072лв
2926лв
3509лв
3340лв
4098лв
3900лв
3072лв
2926лв
2326лв
2107лв
1876лв
1703лв
1251лв
1028лв
1026лв
848лв
3 възрастни 1457лв
1208лв
2161лв
1966лв
2668лв
2422лв
3509лв
3342лв
3999лв
3810лв
4663лв
4440лв
3509лв
3342лв
2668лв
2422лв
2161лв
1966лв
1457лв
1208лв
1206лв
1005лв
3 възрастни,
1 дете 2-12 г.
1577лв
1309лв
2326лв
2116лв
2865лв
2602лв
3763лв
3585лв
4285лв
4082лв
4993лв
4755лв
3763лв
3585лв
2865лв
2602лв
2326лв
2116лв
1577лв
1309лв
1307лв
1093лв
3 възрастни,
1 дете 0-1 г.
1457лв
1208лв
2161лв
1966лв
2668лв
2422лв
3509лв
3342лв
3999лв
3810лв
4663лв
4440лв
3509лв
3342лв
2668лв
2422лв
2161лв
1966лв
1457лв
1208лв
1206лв
1005лв
Фамилна стая
Закуска и вечеря
29.04.21 - 21.05.21 22.05.21 - 05.06.21 06.06.21 - 23.06.21 24.06.21 - 07.07.21 08.07.21 - 22.07.21 23.07.21 - 28.08.21 29.08.21 - 04.09.21 05.09.21 - 17.09.21 18.09.21 - 27.09.21 28.09.21 - 14.10.21 15.10.21 - 30.10.21
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.
1071лв
857лв
1633лв
1471лв
2024лв
1822лв
2600лв
2472лв
2991лв
2843лв
3617лв
3437лв
2600лв
2472лв
2024лв
1822лв
1633лв
1471лв
1071лв
857лв
814лв
652лв
2 възрастни,
1 дете 2-12 г.
1071лв
857лв
1633лв
1471лв
2024лв
1822лв
2600лв
2472лв
2991лв
2843лв
3617лв
3437лв
2600лв
2472лв
2024лв
1822лв
1633лв
1471лв
1071лв
857лв
814лв
652лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.,
1 дете 2-12 г.
1071лв
857лв
1633лв
1471лв
2024лв
1822лв
2600лв
2472лв
2991лв
2843лв
3617лв
3437лв
2600лв
2472лв
2024лв
1822лв
1633лв
1471лв
1071лв
857лв
814лв
652лв
2 възрастни,
2 деца 2-12 г.
1071лв
857лв
1633лв
1471лв
2024лв
1822лв
2600лв
2472лв
2991лв
2843лв
3617лв
3437лв
2600лв
2472лв
2024лв
1822лв
1633лв
1471лв
1071лв
857лв
814лв
652лв
2 възрастни,
2 деца 0-1 г.
1071лв
857лв
1633лв
1471лв
2024лв
1822лв
2600лв
2472лв
2991лв
2843лв
3617лв
3437лв
2600лв
2472лв
2024лв
1822лв
1633лв
1471лв
1071лв
857лв
814лв
652лв
3 възрастни 1206лв
965лв
1838лв
1655лв
2278лв
2051лв
2926лв
2780лв
3367лв
3198лв
4069лв
3866лв
2926лв
2780лв
2278лв
2051лв
1838лв
1655лв
1206лв
965лв
918лв
733лв
3 възрастни,
1 дете 2-12 г.
1206лв
965лв
1838лв
1655лв
2278лв
2051лв
2926лв
2780лв
3367лв
3198лв
4069лв
3866лв
2926лв
2780лв
2278лв
2051лв
1838лв
1655лв
1206лв
965лв
918лв
733лв
3 възрастни,
1 дете 0-1 г.
1206лв
965лв
1838лв
1655лв
2278лв
2051лв
2926лв
2780лв
3367лв
3198лв
4069лв
3866лв
2926лв
2780лв
2278лв
2051лв
1838лв
1655лв
1206лв
965лв
918лв
733лв
4 възрастни 1206лв
965лв
1838лв
1655лв
2278лв
2051лв
2926лв
2780лв
3367лв
3198лв
4069лв
3866лв
2926лв
2780лв
2278лв
2051лв
1838лв
1655лв
1206лв
965лв
918лв
733лв
Фамилна стая
Пълен пансион
29.04.21 - 21.05.21 22.05.21 - 05.06.21 06.06.21 - 23.06.21 24.06.21 - 07.07.21 08.07.21 - 22.07.21 23.07.21 - 28.08.21 29.08.21 - 04.09.21 05.09.21 - 17.09.21 18.09.21 - 27.09.21 28.09.21 - 14.10.21 15.10.21 - 30.10.21
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.
1206лв
992лв
1768лв
1606лв
2159лв
1957лв
2735лв
2607лв
3126лв
2978лв
3752лв
3572лв
2735лв
2607лв
2159лв
1957лв
1768лв
1606лв
1206лв
992лв
949лв
787лв
2 възрастни,
1 дете 2-12 г.
1239лв
1026лв
1802лв
1640лв
2193лв
1991лв
2769лв
2641лв
3160лв
3012лв
3785лв
3605лв
2769лв
2641лв
2193лв
1991лв
1802лв
1640лв
1239лв
1026лв
983лв
821лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.,
1 дете 2-12 г.
1239лв
1026лв
1802лв
1640лв
2193лв
1991лв
2769лв
2641лв
3160лв
3012лв
3785лв
3605лв
2769лв
2641лв
2193лв
1991лв
1802лв
1640лв
1239лв
1026лв
983лв
821лв
2 възрастни,
2 деца 2-12 г.
1273лв
1059лв
1835лв
1673лв
2227лв
2024лв
2802лв
2674лв
3194лв
3045лв
3819лв
3639лв
2802лв
2674лв
2227лв
2024лв
1835лв
1673лв
1273лв
1059лв
1017лв
855лв
2 възрастни,
2 деца 0-1 г.
1206лв
992лв
1768лв
1606лв
2159лв
1957лв
2735лв
2607лв
3126лв
2978лв
3752лв
3572лв
2735лв
2607лв
2159лв
1957лв
1768лв
1606лв
1206лв
992лв
949лв
787лв
3 възрастни 1408лв
1167лв
2040лв
1858лв
2481лв
2254лв
3129лв
2982лв
3569лв
3401лв
4271лв
4069лв
3129лв
2982лв
2481лв
2254лв
2040лв
1858лв
1408лв
1167лв
1120лв
936лв
3 възрастни,
1 дете 2-12 г.
1442лв
1201лв
2074лв
1892лв
2515лв
2287лв
3162лв
3016лв
3603лв
3434лв
4305лв
4102лв
3162лв
3016лв
2515лв
2287лв
2074лв
1892лв
1442лв
1201лв
1154лв
969лв
3 възрастни,
1 дете 0-1 г.
1408лв
1167лв
2040лв
1858лв
2481лв
2254лв
3129лв
2982лв
3569лв
3401лв
4271лв
4069лв
3129лв
2982лв
2481лв
2254лв
2040лв
1858лв
1408лв
1167лв
1120лв
936лв
4 възрастни 1475лв
1235лв
2107лв
1925лв
2548лв
2321лв
3196лв
3050лв
3637лв
3468лв
4339лв
4136лв
3196лв
3050лв
2548лв
2321лв
2107лв
1925лв
1475лв
1235лв
1188лв
1003лв
Фамилен апартамент луксозен
Закуска и вечеря
29.04.21 - 21.05.21 22.05.21 - 05.06.21 06.06.21 - 23.06.21 24.06.21 - 07.07.21 08.07.21 - 22.07.21 23.07.21 - 28.08.21 29.08.21 - 04.09.21 05.09.21 - 17.09.21 18.09.21 - 27.09.21 28.09.21 - 14.10.21 15.10.21 - 30.10.21
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.
2200лв
1761лв
3378лв
3041лв
4219лв
3799лв
5749лв
5463лв
6599лв
6271лв
7229лв
6869лв
5749лв
5463лв
4219лв
3799лв
3378лв
3041лв
2200лв
1761лв
1772лв
1419лв
2 възрастни,
1 дете 2-12 г.
2200лв
1761лв
3378лв
3041лв
4219лв
3799лв
5749лв
5463лв
6599лв
6271лв
7229лв
6869лв
5749лв
5463лв
4219лв
3799лв
3378лв
3041лв
2200лв
1761лв
1772лв
1419лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.,
1 дете 2-12 г.
2200лв
1761лв
3378лв
3041лв
4219лв
3799лв
5749лв
5463лв
6599лв
6271лв
7229лв
6869лв
5749лв
5463лв
4219лв
3799лв
3378лв
3041лв
2200лв
1761лв
1772лв
1419лв
2 възрастни,
2 деца 2-12 г.
2200лв
1761лв
3378лв
3041лв
4219лв
3799лв
5749лв
5463лв
6599лв
6271лв
7229лв
6869лв
5749лв
5463лв
4219лв
3799лв
3378лв
3041лв
2200лв
1761лв
1772лв
1419лв
2 възрастни,
2 деца 0-1 г.
2200лв
1761лв
3378лв
3041лв
4219лв
3799лв
5749лв
5463лв
6599лв
6271лв
7229лв
6869лв
5749лв
5463лв
4219лв
3799лв
3378лв
3041лв
2200лв
1761лв
1772лв
1419лв
2 възрастни,
2 деца 0-1 г.,
1 дете 2-12 г.
2200лв
1761лв
3378лв
3041лв
4219лв
3799лв
5749лв
5463лв
6599лв
6271лв
7229лв
6869лв
5749лв
5463лв
4219лв
3799лв
3378лв
3041лв
2200лв
1761лв
1772лв
1419лв
2 възрастни,
2 деца 2-12 г.,
1 дете 0-1 г.
2200лв
1761лв
3378лв
3041лв
4219лв
3799лв
5749лв
5463лв
6599лв
6271лв
7229лв
6869лв
5749лв
5463лв
4219лв
3799лв
3378лв
3041лв
2200лв
1761лв
1772лв
1419лв
2 възрастни,
3 деца 0-1 г.
2200лв
1761лв
3378лв
3041лв
4219лв
3799лв
5749лв
5463лв
6599лв
6271лв
7229лв
6869лв
5749лв
5463лв
4219лв
3799лв
3378лв
3041лв
2200лв
1761лв
1772лв
1419лв
2 възрастни,
3 деца 2-12 г.
2200лв
1761лв
3378лв
3041лв
4219лв
3799лв
5749лв
5463лв
6599лв
6271лв
7229лв
6869лв
5749лв
5463лв
4219лв
3799лв
3378лв
3041лв
2200лв
1761лв
1772лв
1419лв
3 възрастни 2476лв
1982лв
3801лв
3421лв
4748лв
4273лв
6469лв
6145лв
7425лв
7053лв
8133лв
7726лв
6469лв
6145лв
4748лв
4273лв
3801лв
3421лв
2476лв
1982лв
1995лв
1597лв
3 възрастни,
1 дете 2-12 г.
2476лв
1982лв
3801лв
3421лв
4748лв
4273лв
6469лв
6145лв
7425лв
7053лв
8133лв
7726лв
6469лв
6145лв
4748лв
4273лв
3801лв
3421лв
2476лв
1982лв
1995лв
1597лв
3 възрастни,
1 дете 0-1 г.
2476лв
1982лв
3801лв
3421лв
4748лв
4273лв
6469лв
6145лв
7425лв
7053лв
8133лв
7726лв
6469лв
6145лв
4748лв
4273лв
3801лв
3421лв
2476лв
1982лв
1995лв
1597лв
3 възрастни,
1 дете 2-12 г.,
1 дете 0-1 г.
2476лв
1982лв
3801лв
3421лв
4748лв
4273лв
6469лв
6145лв
7425лв
7053лв
8133лв
7726лв
6469лв
6145лв
4748лв
4273лв
3801лв
3421лв
2476лв
1982лв
1995лв
1597лв
3 възрастни,
2 деца 0-1 г.
2476лв
1982лв
3801лв
3421лв
4748лв
4273лв
6469лв
6145лв
7425лв
7053лв
8133лв
7726лв
6469лв
6145лв
4748лв
4273лв
3801лв
3421лв
2476лв
1982лв
1995лв
1597лв
3 възрастни,
2 деца 2-12 г.
2476лв
1982лв
3801лв
3421лв
4748лв
4273лв
6469лв
6145лв
7425лв
7053лв
8133лв
7726лв
6469лв
6145лв
4748лв
4273лв
3801лв
3421лв
2476лв
1982лв
1995лв
1597лв
4 възрастни 2751лв
2200лв
4224лв
3801лв
5274лв
4748лв
7186лв
6828лв
8250лв
7838лв
9037лв
8585лв
7186лв
6828лв
5274лв
4748лв
4224лв
3801лв
2751лв
2200лв
2215лв
1772лв
4 възрастни,
1 дете 2-12 г.
2751лв
2200лв
4224лв
3801лв
5274лв
4748лв
7186лв
6828лв
8250лв
7838лв
9037лв
8585лв
7186лв
6828лв
5274лв
4748лв
4224лв
3801лв
2751лв
2200лв
2215лв
1772лв
4 възрастни,
1 дете 0-1 г.
2751лв
2200лв
4224лв
3801лв
5274лв
4748лв
7186лв
6828лв
8250лв
7838лв
9037лв
8585лв
7186лв
6828лв
5274лв
4748лв
4224лв
3801лв
2751лв
2200лв
2215лв
1772лв
Фамилен апартамент луксозен
Пълен пансион
29.04.21 - 21.05.21 22.05.21 - 05.06.21 06.06.21 - 23.06.21 24.06.21 - 07.07.21 08.07.21 - 22.07.21 23.07.21 - 28.08.21 29.08.21 - 04.09.21 05.09.21 - 17.09.21 18.09.21 - 27.09.21 28.09.21 - 14.10.21 15.10.21 - 30.10.21
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.
2335лв
1896лв
3513лв
3176лв
4354лв
3934лв
5884лв
5598лв
6734лв
6406лв
7364лв
7004лв
5884лв
5598лв
4354лв
3934лв
3513лв
3176лв
2335лв
1896лв
1907лв
1554лв
2 възрастни,
1 дете 2-12 г.
2368лв
1930лв
3547лв
3210лв
4388лв
3968лв
5918лв
5632лв
6768лв
6439лв
7398лв
7038лв
5918лв
5632лв
4388лв
3968лв
3547лв
3210лв
2368лв
1930лв
1941лв
1588лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.,
1 дете 2-12 г.
2368лв
1930лв
3547лв
3210лв
4388лв
3968лв
5918лв
5632лв
6768лв
6439лв
7398лв
7038лв
5918лв
5632лв
4388лв
3968лв
3547лв
3210лв
2368лв
1930лв
1941лв
1588лв
2 възрастни,
2 деца 2-12 г.
2402лв
1964лв
3581лв
3243лв
4422лв
4001лв
5951лв
5666лв
6801лв
6473лв
7431лв
7071лв
5951лв
5666лв
4422лв
4001лв
3581лв
3243лв
2402лв
1964лв
1975лв
1622лв
2 възрастни,
2 деца 0-1 г.
2335лв
1896лв
3513лв
3176лв
4354лв
3934лв
5884лв
5598лв
6734лв
6406лв
7364лв
7004лв
5884лв
5598лв
4354лв
3934лв
3513лв
3176лв
2335лв
1896лв
1907лв
1554лв
2 възрастни,
2 деца 0-1 г.,
1 дете 2-12 г.
2368лв
1930лв
3547лв
3210лв
4388лв
3968лв
5918лв
5632лв
6768лв
6439лв
7398лв
7038лв
5918лв
5632лв
4388лв
3968лв
3547лв
3210лв
2368лв
1930лв
1941лв
1588лв
2 възрастни,
2 деца 2-12 г.,
1 дете 0-1 г.
2402лв
1964лв
3581лв
3243лв
4422лв
4001лв
5951лв
5666лв
6801лв
6473лв
7431лв
7071лв
5951лв
5666лв
4422лв
4001лв
3581лв
3243лв
2402лв
1964лв
1975лв
1622лв
2 възрастни,
3 деца 0-1 г.
2335лв
1896лв
3513лв
3176лв
4354лв
3934лв
5884лв
5598лв
6734лв
6406лв
7364лв
7004лв
5884лв
5598лв
4354лв
3934лв
3513лв
3176лв
2335лв
1896лв
1907лв
1554лв
2 възрастни,
3 деца 2-12 г.
2436лв
1997лв
3614лв
3277лв
4456лв
4035лв
5985лв
5699лв
6835лв
6507лв
7465лв
7105лв
5985лв
5699лв
4456лв
4035лв
3614лв
3277лв
2436лв
1997лв
2009лв
1655лв
3 възрастни 2679лв
2184лв
4004лв
3623лв
4950лв
4476лв
6671лв
6347лв
7627лв
7256лв
8335лв
7928лв
6671лв
6347лв
4950лв
4476лв
4004лв
3623лв
2679лв
2184лв
2197лв
1799лв
3 възрастни,
1 дете 2-12 г.
2712лв
2218лв
4037лв
3657лв
4984лв
4510лв
6705лв
6381лв
7661лв
7290лв
8369лв
7962лв
6705лв
6381лв
4984лв
4510лв
4037лв
3657лв
2712лв
2218лв
2231лв
1833лв
3 възрастни,
1 дете 0-1 г.
2679лв
2184лв
4004лв
3623лв
4950лв
4476лв
6671лв
6347лв
7627лв
7256лв
8335лв
7928лв
6671лв
6347лв
4950лв
4476лв
4004лв
3623лв
2679лв
2184лв
2197лв
1799лв
3 възрастни,
1 дете 2-12 г.,
1 дете 0-1 г.
2712лв
2218лв
4037лв
3657лв
4984лв
4510лв
6705лв
6381лв
7661лв
7290лв
8369лв
7962лв
6705лв
6381лв
4984лв
4510лв
4037лв
3657лв
2712лв
2218лв
2231лв
1833лв
3 възрастни,
2 деца 0-1 г.
2679лв
2184лв
4004лв
3623лв
4950лв
4476лв
6671лв
6347лв
7627лв
7256лв
8335лв
7928лв
6671лв
6347лв
4950лв
4476лв
4004лв
3623лв
2679лв
2184лв
2197лв
1799лв
3 възрастни,
2 деца 2-12 г.
2746лв
2251лв
4071лв
3691лв
5018лв
4543лв
6739лв
6415лв
7694лв
7323лв
8403лв
7996лв
6739лв
6415лв
5018лв
4543лв
4071лв
3691лв
2746лв
2251лв
2265лв
1867лв
4 възрастни 3021лв
2470лв
4494лв
4071лв
5544лв
5018лв
7456лв
7098лв
8520лв
8108лв
9307лв
8855лв
7456лв
7098лв
5544лв
5018лв
4494лв
4071лв
3021лв
2470лв
2485лв
2042лв
4 възрастни,
1 дете 2-12 г.
3054лв
2503лв
4528лв
4105лв
5578лв
5052лв
7490лв
7132лв
8554лв
8142лв
9341лв
8889лв
7490лв
7132лв
5578лв
5052лв
4528лв
4105лв
3054лв
2503лв
2519лв
2076лв
4 възрастни,
1 дете 0-1 г.
3021лв
2470лв
4494лв
4071лв
5544лв
5018лв
7456лв
7098лв
8520лв
8108лв
9307лв
8855лв
7456лв
7098лв
5544лв
5018лв
4494лв
4071лв
3021лв
2470лв
2485лв
2042лв

Лято 2020 - Редовни цени

#892726

Двойна стая
Закуска и вечеря
29.09.2020 - 14.10.2020 15.10.2020 - 31.10.2020
2 възрастни 625лв 470лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.
625лв 470лв
2 възрастни,
1 дете 2-12 г.
625лв 470лв
Двойна стая
Пълен пансион
29.09.2020 - 14.10.2020 15.10.2020 - 31.10.2020
2 възрастни 774лв 619лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.
774лв 619лв
2 възрастни,
1 дете 2-12 г.
810лв 657лв

Закуска и вечеря
29.09.2020 - 14.10.2020 15.10.2020 - 31.10.2020
2 възрастни 650лв 490лв

Пълен пансион
29.09.2020 - 14.10.2020 15.10.2020 - 31.10.2020
2 възрастни 798лв 639лв
Suite 1 broom
Закуска и вечеря
29.09.2020 - 14.10.2020 15.10.2020 - 31.10.2020
2 възрастни 729лв 540лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.
729лв 540лв
2 възрастни,
1 дете 2-12 г.
783лв 580лв
3 възрастни 819лв 607лв
Suite 1 broom
Пълен пансион
29.09.2020 - 14.10.2020 15.10.2020 - 31.10.2020
2 възрастни 877лв 688лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.
877лв 688лв
2 възрастни,
1 дете 2-12 г.
969лв 767лв
3 възрастни 1041лв 830лв
Джуниър сюит
Закуска и вечеря
29.09.2020 - 14.10.2020 15.10.2020 - 31.10.2020
2 възрастни 762лв 580лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.
762лв 580лв
2 възрастни,
1 дете 2-12 г.
821лв 623лв
3 възрастни 859лв 652лв
Джуниър сюит
Пълен пансион
29.09.2020 - 14.10.2020 15.10.2020 - 31.10.2020
2 възрастни 911лв 729лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.
911лв 729лв
2 възрастни,
1 дете 2-12 г.
1005лв 810лв
3 възрастни 1082лв 875лв
Джуниър сюит делукс
Закуска и вечеря
29.09.2020 - 14.10.2020 15.10.2020 - 31.10.2020
2 възрастни 911лв 724лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.
911лв 724лв
2 възрастни,
1 дете 2-12 г.
981лв 778лв
3 възрастни 1026лв 814лв
Джуниър сюит делукс
Пълен пансион
29.09.2020 - 14.10.2020 15.10.2020 - 31.10.2020
2 възрастни 1059лв 873лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.
1059лв 873лв
2 възрастни,
1 дете 2-12 г.
1165лв 963лв
3 възрастни 1248лв 1037лв
Фамилна стая
Закуска и вечеря
29.09.2020 - 14.10.2020 15.10.2020 - 31.10.2020
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.
1179лв 897лв
2 възрастни,
1 дете 2-12 г.
1179лв 897лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.,
1 дете 2-12 г.
1179лв 897лв
2 възрастни,
2 деца 2-12 г.
1179лв 897лв
2 възрастни,
2 деца 0-1 г.
1179лв 897лв
3 възрастни 1327лв 1008лв
3 възрастни,
1 дете 2-12 г.
1327лв 1008лв
3 възрастни,
1 дете 0-1 г.
1327лв 1008лв
4 възрастни 1327лв 1008лв
Фамилна стая
Пълен пансион
29.09.2020 - 14.10.2020 15.10.2020 - 31.10.2020
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.
1327лв 1046лв
2 възрастни,
1 дете 2-12 г.
1365лв 1082лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.,
1 дете 2-12 г.
1365лв 1082лв
2 възрастни,
2 деца 2-12 г.
1401лв 1120лв
2 възрастни,
2 деца 0-1 г.
1327лв 1046лв
3 възрастни 1550лв 1230лв
3 възрастни,
1 дете 2-12 г.
1586лв 1269лв
3 възрастни,
1 дете 0-1 г.
1550лв 1230лв
4 възрастни 1624лв 1305лв
Фамилен апартамент луксозен
Закуска и вечеря
29.09.2020 - 14.10.2020 15.10.2020 - 31.10.2020
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.
1817лв 1446лв
2 възрастни,
1 дете 2-12 г.
1817лв 1446лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.,
1 дете 2-12 г.
1817лв 1446лв
2 възрастни,
2 деца 2-12 г.
1817лв 1446лв
2 възрастни,
2 деца 0-1 г.
1817лв 1446лв
2 възрастни,
2 деца 0-1 г.,
1 дете 2-12 г.
1817лв 1446лв
2 възрастни,
2 деца 2-12 г.,
1 дете 0-1 г.
1817лв 1446лв
2 възрастни,
3 деца 0-1 г.
1817лв 1446лв
2 възрастни,
3 деца 2-12 г.
1817лв 1446лв
3 възрастни 2044лв 1626лв
3 възрастни,
1 дете 2-12 г.
2044лв 1626лв
3 възрастни,
1 дете 0-1 г.
2044лв 1626лв
3 възрастни,
1 дете 2-12 г.,
1 дете 0-1 г.
2044лв 1626лв
3 възрастни,
2 деца 0-1 г.
2044лв 1626лв
3 възрастни,
2 деца 2-12 г.
2044лв 1626лв
4 възрастни 2272лв 1806лв
4 възрастни,
1 дете 2-12 г.
2272лв 1806лв
4 възрастни,
1 дете 0-1 г.
2272лв 1806лв
Фамилен апартамент луксозен
Пълен пансион
29.09.2020 - 14.10.2020 15.10.2020 - 31.10.2020
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.
1966лв 1595лв
2 възрастни,
1 дете 2-12 г.
2002лв 1631лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.,
1 дете 2-12 г.
2002лв 1631лв
2 възрастни,
2 деца 2-12 г.
2040лв 1669лв
2 възрастни,
2 деца 0-1 г.
1966лв 1595лв
2 възрастни,
2 деца 0-1 г.,
1 дете 2-12 г.
2002лв 1631лв
2 възрастни,
2 деца 2-12 г.,
1 дете 0-1 г.
2040лв 1669лв
2 възрастни,
3 деца 0-1 г.
1966лв 1595лв
2 възрастни,
3 деца 2-12 г.
2076лв 1705лв
3 възрастни 2267лв 1849лв
3 възрастни,
1 дете 2-12 г.
2303лв 1887лв
3 възрастни,
1 дете 0-1 г.
2267лв 1849лв
3 възрастни,
1 дете 2-12 г.,
1 дете 0-1 г.
2303лв 1887лв
3 възрастни,
2 деца 0-1 г.
2267лв 1849лв
3 възрастни,
2 деца 2-12 г.
2341лв 1923лв
4 възрастни 2569лв 2103лв
4 възрастни,
1 дете 2-12 г.
2605лв 2141лв
4 възрастни,
1 дете 0-1 г.
2569лв 2103лв

Лято 2020 - Редовни цени

#892727

Suite deluxe 1 broom
Закуска и вечеря
29.09.2020 - 14.10.2020 15.10.2020 - 31.10.2020
2 възрастни 1228лв 981лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.
1228лв 981лв
2 възрастни,
1 дете 2-12 г.
1320лв 1055лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.,
1 дете 2-12 г.
1320лв 1055лв
2 възрастни,
2 деца 2-12 г.
1473лв 1176лв
2 възрастни,
2 деца 0-1 г.
1228лв 981лв
3 възрастни 1381лв 1104лв
3 възрастни,
1 дете 2-12 г.
1473лв 1176лв
3 възрастни,
1 дете 0-1 г.
1381лв 1104лв
Suite deluxe 1 broom
Пълен пансион
29.09.2020 - 14.10.2020 15.10.2020 - 31.10.2020
2 възрастни 1376лв 1129лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.
1376лв 1129лв
2 възрастни,
1 дете 2-12 г.
1507лв 1239лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.,
1 дете 2-12 г.
1507лв 1239лв
2 възрастни,
2 деца 2-12 г.
1696лв 1399лв
2 възрастни,
2 деца 0-1 г.
1376лв 1129лв
3 възрастни 1604лв 1327лв
3 възрастни,
1 дете 2-12 г.
1734лв 1437лв
3 възрастни,
1 дете 0-1 г.
1604лв 1327лв
Джуниър сюит делукс
Закуска и вечеря
29.09.2020 - 14.10.2020 15.10.2020 - 31.10.2020
2 възрастни 1212лв 976лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.
1212лв 976лв
2 възрастни,
1 дете 2-12 г.
1305лв 1048лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.,
1 дете 2-12 г.
1305лв 1048лв
2 възрастни,
2 деца 2-12 г.
1455лв 1172лв
2 възрастни,
2 деца 0-1 г.
1212лв 976лв
3 възрастни 1365лв 1098лв
3 възрастни,
1 дете 2-12 г.
1455лв 1172лв
3 възрастни,
1 дете 0-1 г.
1365лв 1098лв
Джуниър сюит делукс
Пълен пансион
29.09.2020 - 14.10.2020 15.10.2020 - 31.10.2020
2 възрастни 1361лв 1125лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.
1361лв 1125лв
2 възрастни,
1 дете 2-12 г.
1489лв 1235лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.,
1 дете 2-12 г.
1489лв 1235лв
2 възрастни,
2 деца 2-12 г.
1678лв 1394лв
2 възрастни,
2 деца 0-1 г.
1361лв 1125лв
3 възрастни 1588лв 1320лв
3 възрастни,
1 дете 2-12 г.
1716лв 1430лв
3 възрастни,
1 дете 0-1 г.
1588лв 1320лв
Фамилен апартамент луксозен
Закуска и вечеря
29.09.2020 - 14.10.2020 15.10.2020 - 31.10.2020
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.
2420лв 1946лв
2 възрастни,
1 дете 2-12 г.
2420лв 1946лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.,
1 дете 2-12 г.
2420лв 1946лв
2 възрастни,
2 деца 2-12 г.
2420лв 1946лв
2 възрастни,
2 деца 0-1 г.
2420лв 1946лв
2 възрастни,
2 деца 0-1 г.,
1 дете 2-12 г.
2420лв 1946лв
2 възрастни,
2 деца 2-12 г.,
1 дете 0-1 г.
2420лв 1946лв
2 възрастни,
3 деца 0-1 г.
2420лв 1946лв
2 възрастни,
3 деца 2-12 г.
2420лв 1946лв
3 възрастни 2724лв 2188лв
3 възрастни,
1 дете 2-12 г.
2724лв 2188лв
3 възрастни,
1 дете 0-1 г.
2724лв 2188лв
3 възрастни,
1 дете 2-12 г.,
1 дете 0-1 г.
2724лв 2188лв
3 възрастни,
2 деца 0-1 г.
2724лв 2188лв
3 възрастни,
2 деца 2-12 г.
2724лв 2188лв
4 възрастни 3025лв 2431лв
4 възрастни,
1 дете 2-12 г.
3025лв 2431лв
4 възрастни,
1 дете 0-1 г.
3025лв 2431лв
Фамилен апартамент луксозен
Пълен пансион
29.09.2020 - 14.10.2020 15.10.2020 - 31.10.2020
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.
2569лв 2094лв
2 възрастни,
1 дете 2-12 г.
2607лв 2132лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.,
1 дете 2-12 г.
2607лв 2132лв
2 възрастни,
2 деца 2-12 г.
2643лв 2168лв
2 възрастни,
2 деца 0-1 г.
2569лв 2094лв
2 възрастни,
2 деца 0-1 г.,
1 дете 2-12 г.
2607лв 2132лв
2 възрастни,
2 деца 2-12 г.,
1 дете 0-1 г.
2643лв 2168лв
2 възрастни,
3 деца 0-1 г.
2569лв 2094лв
2 възрастни,
3 деца 2-12 г.
2681лв 2206лв
3 възрастни 2946лв 2411лв
3 възрастни,
1 дете 2-12 г.
2982лв 2449лв
3 възрастни,
1 дете 0-1 г.
2946лв 2411лв
3 възрастни,
1 дете 2-12 г.,
1 дете 0-1 г.
2982лв 2449лв
3 възрастни,
2 деца 0-1 г.
2946лв 2411лв
3 възрастни,
2 деца 2-12 г.
3021лв 2485лв
4 възрастни 3322лв 2728лв
4 възрастни,
1 дете 2-12 г.
3360лв 2766лв
4 възрастни,
1 дете 0-1 г.
3322лв 2728лв

Лято 2021 - Редовни цени

#892864

Двойна стая
Закуска и вечеря
29.04.21 - 21.05.21 22.05.21 - 05.06.21 06.06.21 - 23.06.21 24.06.21 - 07.07.21 08.07.21 - 22.07.21 23.07.21 - 28.08.21 29.08.21 - 04.09.21 05.09.21 - 17.09.21 18.09.21 - 27.09.21 28.09.21 - 14.10.21 15.10.21 - 30.10.21
2 възрастни 567лв 859лв 1066лв 1372лв 1574лв 1903лв 1372лв 1066лв 859лв 567лв 427лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.
567лв 859лв 1066лв 1372лв 1574лв 1903лв 1372лв 1066лв 859лв 567лв 427лв
2 възрастни,
1 дете 2-12 г.
567лв 859лв 1066лв 1372лв 1574лв 1903лв 1372лв 1066лв 859лв 567лв 427лв
Двойна стая
Пълен пансион
29.04.21 - 21.05.21 22.05.21 - 05.06.21 06.06.21 - 23.06.21 24.06.21 - 07.07.21 08.07.21 - 22.07.21 23.07.21 - 28.08.21 29.08.21 - 04.09.21 05.09.21 - 17.09.21 18.09.21 - 27.09.21 28.09.21 - 14.10.21 15.10.21 - 30.10.21
2 възрастни 702лв 994лв 1201лв 1507лв 1709лв 2038лв 1507лв 1201лв 994лв 702лв 562лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.
702лв 994лв 1201лв 1507лв 1709лв 2038лв 1507лв 1201лв 994лв 702лв 562лв
2 възрастни,
1 дете 2-12 г.
735лв 1028лв 1235лв 1541лв 1743лв 2071лв 1541лв 1235лв 1028лв 735лв 596лв

Закуска и вечеря
29.04.21 - 21.05.21 22.05.21 - 05.06.21 06.06.21 - 23.06.21 24.06.21 - 07.07.21 08.07.21 - 22.07.21 23.07.21 - 28.08.21 29.08.21 - 04.09.21 05.09.21 - 17.09.21 18.09.21 - 27.09.21 28.09.21 - 14.10.21 15.10.21 - 30.10.21
2 възрастни 589лв 850лв 1170лв 1444лв 1660лв 2119лв 1444лв 1170лв 850лв 589лв 445лв

Пълен пансион
29.04.21 - 21.05.21 22.05.21 - 05.06.21 06.06.21 - 23.06.21 24.06.21 - 07.07.21 08.07.21 - 22.07.21 23.07.21 - 28.08.21 29.08.21 - 04.09.21 05.09.21 - 17.09.21 18.09.21 - 27.09.21 28.09.21 - 14.10.21 15.10.21 - 30.10.21
2 възрастни 724лв 985лв 1305лв 1579лв 1795лв 2254лв 1579лв 1305лв 985лв 724лв 580лв
Suite 1 broom
Закуска и вечеря
29.04.21 - 21.05.21 22.05.21 - 05.06.21 06.06.21 - 23.06.21 24.06.21 - 07.07.21 08.07.21 - 22.07.21 23.07.21 - 28.08.21 29.08.21 - 04.09.21 05.09.21 - 17.09.21 18.09.21 - 27.09.21 28.09.21 - 14.10.21 15.10.21 - 30.10.21
2 възрастни 661лв 981лв 1305лв 1624лв 1862лв 2357лв 1624лв 1305лв 981лв 661лв 490лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.
661лв 981лв 1305лв 1624лв 1862лв 2357лв 1624лв 1305лв 981лв 661лв 490лв
2 възрастни,
1 дете 2-12 г.
713лв 1055лв 1403лв 1748лв 2004лв 2535лв 1748лв 1403лв 1055лв 713лв 529лв
3 възрастни 744лв 1104лв 1469лв 1829лв 2096лв 2652лв 1829лв 1469лв 1104лв 744лв 553лв
Suite 1 broom
Пълен пансион
29.04.21 - 21.05.21 22.05.21 - 05.06.21 06.06.21 - 23.06.21 24.06.21 - 07.07.21 08.07.21 - 22.07.21 23.07.21 - 28.08.21 29.08.21 - 04.09.21 05.09.21 - 17.09.21 18.09.21 - 27.09.21 28.09.21 - 14.10.21 15.10.21 - 30.10.21
2 възрастни 796лв 1116лв 1439лв 1759лв 1997лв 2492лв 1759лв 1439лв 1116лв 796лв 625лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.
796лв 1116лв 1439лв 1759лв 1997лв 2492лв 1759лв 1439лв 1116лв 796лв 625лв
2 възрастни,
1 дете 2-12 г.
882лв 1224лв 1572лв 1916лв 2173лв 2704лв 1916лв 1572лв 1224лв 882лв 697лв
3 възрастни 947лв 1307лв 1671лв 2031лв 2299лв 2854лв 2031лв 1671лв 1307лв 947лв 756лв
Джуниър сюит
Закуска и вечеря
29.04.21 - 21.05.21 22.05.21 - 05.06.21 06.06.21 - 23.06.21 24.06.21 - 07.07.21 08.07.21 - 22.07.21 23.07.21 - 28.08.21 29.08.21 - 04.09.21 05.09.21 - 17.09.21 18.09.21 - 27.09.21 28.09.21 - 14.10.21 15.10.21 - 30.10.21
2 възрастни 693лв 1048лв 1341лв 1732лв 1993лв 2528лв 1732лв 1341лв 1048лв 693лв 526лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.
693лв 1048лв 1341лв 1732лв 1993лв 2528лв 1732лв 1341лв 1048лв 693лв 526лв
2 възрастни,
1 дете 2-12 г.
747лв 1127лв 1442лв 1862лв 2143лв 2719лв 1862лв 1442лв 1127лв 747лв 567лв
3 възрастни 780лв 1181лв 1509лв 1950лв 2242лв 2845лв 1950лв 1509лв 1181лв 780лв 594лв
Джуниър сюит
Пълен пансион
29.04.21 - 21.05.21 22.05.21 - 05.06.21 06.06.21 - 23.06.21 24.06.21 - 07.07.21 08.07.21 - 22.07.21 23.07.21 - 28.08.21 29.08.21 - 04.09.21 05.09.21 - 17.09.21 18.09.21 - 27.09.21 28.09.21 - 14.10.21 15.10.21 - 30.10.21
2 възрастни 828лв 1183лв 1475лв 1867лв 2128лв 2663лв 1867лв 1475лв 1183лв 828лв 661лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.
828лв 1183лв 1475лв 1867лв 2128лв 2663лв 1867лв 1475лв 1183лв 828лв 661лв
2 възрастни,
1 дете 2-12 г.
915лв 1296лв 1610лв 2031лв 2312лв 2888лв 2031лв 1610лв 1296лв 915лв 735лв
3 възрастни 983лв 1383лв 1712лв 2152лв 2445лв 3048лв 2152лв 1712лв 1383лв 983лв 796лв
Джуниър сюит делукс
Закуска и вечеря
29.04.21 - 21.05.21 22.05.21 - 05.06.21 06.06.21 - 23.06.21 24.06.21 - 07.07.21 08.07.21 - 22.07.21 23.07.21 - 28.08.21 29.08.21 - 04.09.21 05.09.21 - 17.09.21 18.09.21 - 27.09.21 28.09.21 - 14.10.21 15.10.21 - 30.10.21
2 възрастни 1102лв 1691лв 2110лв 2874лв 3302лв 3617лв 2874лв 2110лв 1691лв 1102лв 886лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.
1102лв 1691лв 2110лв 2874лв 3302лв 3617лв 2874лв 2110лв 1691лв 1102лв 886лв
2 възрастни,
1 дете 2-12 г.
1185лв 1820лв 2269лв 3090лв 3551лв 3889лв 3090лв 2269лв 1820лв 1185лв 954лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.,
1 дете 2-12 г.
1185лв 1820лв 2269лв 3090лв 3551лв 3889лв 3090лв 2269лв 1820лв 1185лв 954лв
2 възрастни,
2 деца 2-12 г.
1323лв 2031лв 2533лв 3450лв 3963лв 4341лв 3450лв 2533лв 2031лв 1323лв 1064лв
2 възрастни,
2 деца 0-1 г.
1102лв 1691лв 2110лв 2874лв 3302лв 3617лв 2874лв 2110лв 1691лв 1102лв 886лв
3 възрастни 1242лв 1903лв 2375лв 3234лв 3716лв 4069лв 3234лв 2375лв 1903лв 1242лв 999лв
3 възрастни,
1 дете 2-12 г.
1323лв 2031лв 2533лв 3450лв 3963лв 4341лв 3450лв 2533лв 2031лв 1323лв 1064лв
3 възрастни,
1 дете 0-1 г.
1242лв 1903лв 2375лв 3234лв 3716лв 4069лв 3234лв 2375лв 1903лв 1242лв 999лв
Джуниър сюит делукс
Пълен пансион
29.04.21 - 21.05.21 22.05.21 - 05.06.21 06.06.21 - 23.06.21 24.06.21 - 07.07.21 08.07.21 - 22.07.21 23.07.21 - 28.08.21 29.08.21 - 04.09.21 05.09.21 - 17.09.21 18.09.21 - 27.09.21 28.09.21 - 14.10.21 15.10.21 - 30.10.21
2 възрастни 1237лв 1826лв 2245лв 3009лв 3437лв 3752лв 3009лв 2245лв 1826лв 1237лв 1021лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.
1237лв 1826лв 2245лв 3009лв 3437лв 3752лв 3009лв 2245лв 1826лв 1237лв 1021лв
2 възрастни,
1 дете 2-12 г.
1354лв 1988лв 2438лв 3259лв 3720лв 4058лв 3259лв 2438лв 1988лв 1354лв 1122лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.,
1 дете 2-12 г.
1354лв 1988лв 2438лв 3259лв 3720лв 4058лв 3259лв 2438лв 1988лв 1354лв 1122лв
2 възрастни,
2 деца 2-12 г.
1525лв 2233лв 2735лв 3653лв 4165лв 4543лв 3653лв 2735лв 2233лв 1525лв 1266лв
2 възрастни,
2 деца 0-1 г.
1237лв 1826лв 2245лв 3009лв 3437лв 3752лв 3009лв 2245лв 1826лв 1237лв 1021лв
3 възрастни 1444лв 2105лв 2578лв 3437лв 3918лв 4271лв 3437лв 2578лв 2105лв 1444лв 1201лв
3 възрастни,
1 дете 2-12 г.
1559лв 2267лв 2769лв 3686лв 4199лв 4577лв 3686лв 2769лв 2267лв 1559лв 1300лв
3 възрастни,
1 дете 0-1 г.
1444лв 2105лв 2578лв 3437лв 3918лв 4271лв 3437лв 2578лв 2105лв 1444лв 1201лв
Suite deluxe 1 broom
Закуска и вечеря
29.04.21 - 21.05.21 22.05.21 - 05.06.21 06.06.21 - 23.06.21 24.06.21 - 07.07.21 08.07.21 - 22.07.21 23.07.21 - 28.08.21 29.08.21 - 04.09.21 05.09.21 - 17.09.21 18.09.21 - 27.09.21 28.09.21 - 14.10.21 15.10.21 - 30.10.21
2 възрастни 1116лв 1741лв 2191лв 2937лв 3374лв 3963лв 2937лв 2191лв 1741лв 1116лв 891лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.
1116лв 1741лв 2191лв 2937лв 3374лв 3963лв 2937лв 2191лв 1741лв 1116лв 891лв
2 възрастни,
1 дете 2-12 г.
1201лв 1874лв 2357лв 3158лв 3628лв 4262лв 3158лв 2357лв 1874лв 1201лв 958лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.,
1 дете 2-12 г.
1201лв 1874лв 2357лв 3158лв 3628лв 4262лв 3158лв 2357лв 1874лв 1201лв 958лв
2 възрастни,
2 деца 2-12 г.
1341лв 2089лв 2629лв 3527лв 4049лв 4757лв 3527лв 2629лв 2089лв 1341лв 1071лв
2 възрастни,
2 деца 0-1 г.
1116лв 1741лв 2191лв 2937лв 3374лв 3963лв 2937лв 2191лв 1741лв 1116лв 891лв
3 възрастни 1255лв 1959лв 2465лв 3306лв 3797лв 4460лв 3306лв 2465лв 1959лв 1255лв 1003лв
3 възрастни,
1 дете 2-12 г.
1341лв 2089лв 2629лв 3527лв 4049лв 4757лв 3527лв 2629лв 2089лв 1341лв 1071лв
3 възрастни,
1 дете 0-1 г.
1255лв 1959лв 2465лв 3306лв 3797лв 4460лв 3306лв 2465лв 1959лв 1255лв 1003лв
Suite deluxe 1 broom
Пълен пансион
29.04.21 - 21.05.21 22.05.21 - 05.06.21 06.06.21 - 23.06.21 24.06.21 - 07.07.21 08.07.21 - 22.07.21 23.07.21 - 28.08.21 29.08.21 - 04.09.21 05.09.21 - 17.09.21 18.09.21 - 27.09.21 28.09.21 - 14.10.21 15.10.21 - 30.10.21
2 възрастни 1251лв 1876лв 2326лв 3072лв 3509лв 4098лв 3072лв 2326лв 1876лв 1251лв 1026лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.
1251лв 1876лв 2326лв 3072лв 3509лв 4098лв 3072лв 2326лв 1876лв 1251лв 1026лв
2 възрастни,
1 дете 2-12 г.
1370лв 2042лв 2526лв 3327лв 3797лв 4431лв 3327лв 2526лв 2042лв 1370лв 1127лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.,
1 дете 2-12 г.
1370лв 2042лв 2526лв 3327лв 3797лв 4431лв 3327лв 2526лв 2042лв 1370лв 1127лв
2 възрастни,
2 деца 2-12 г.
1543лв 2292лв 2832лв 3729лв 4251лв 4959лв 3729лв 2832лв 2292лв 1543лв 1273лв
2 възрастни,
2 деца 0-1 г.
1251лв 1876лв 2326лв 3072лв 3509лв 4098лв 3072лв 2326лв 1876лв 1251лв 1026лв
3 възрастни 1457лв 2161лв 2668лв 3509лв 3999лв 4663лв 3509лв 2668лв 2161лв 1457лв 1206лв
3 възрастни,
1 дете 2-12 г.
1577лв 2326лв 2865лв 3763лв 4285лв 4993лв 3763лв 2865лв 2326лв 1577лв 1307лв
3 възрастни,
1 дете 0-1 г.
1457лв 2161лв 2668лв 3509лв 3999лв 4663лв 3509лв 2668лв 2161лв 1457лв 1206лв
Фамилна стая
Закуска и вечеря
29.04.21 - 21.05.21 22.05.21 - 05.06.21 06.06.21 - 23.06.21 24.06.21 - 07.07.21 08.07.21 - 22.07.21 23.07.21 - 28.08.21 29.08.21 - 04.09.21 05.09.21 - 17.09.21 18.09.21 - 27.09.21 28.09.21 - 14.10.21 15.10.21 - 30.10.21
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.
1071лв 1633лв 2024лв 2600лв 2991лв 3617лв 2600лв 2024лв 1633лв 1071лв 814лв
2 възрастни,
1 дете 2-12 г.
1071лв 1633лв 2024лв 2600лв 2991лв 3617лв 2600лв 2024лв 1633лв 1071лв 814лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.,
1 дете 2-12 г.
1071лв 1633лв 2024лв 2600лв 2991лв 3617лв 2600лв 2024лв 1633лв 1071лв 814лв
2 възрастни,
2 деца 2-12 г.
1071лв 1633лв 2024лв 2600лв 2991лв 3617лв 2600лв 2024лв 1633лв 1071лв 814лв
2 възрастни,
2 деца 0-1 г.
1071лв 1633лв 2024лв 2600лв 2991лв 3617лв 2600лв 2024лв 1633лв 1071лв 814лв
3 възрастни 1206лв 1838лв 2278лв 2926лв 3367лв 4069лв 2926лв 2278лв 1838лв 1206лв 918лв
3 възрастни,
1 дете 2-12 г.
1206лв 1838лв 2278лв 2926лв 3367лв 4069лв 2926лв 2278лв 1838лв 1206лв 918лв
3 възрастни,
1 дете 0-1 г.
1206лв 1838лв 2278лв 2926лв 3367лв 4069лв 2926лв 2278лв 1838лв 1206лв 918лв
4 възрастни 1206лв 1838лв 2278лв 2926лв 3367лв 4069лв 2926лв 2278лв 1838лв 1206лв 918лв
Фамилна стая
Пълен пансион
29.04.21 - 21.05.21 22.05.21 - 05.06.21 06.06.21 - 23.06.21 24.06.21 - 07.07.21 08.07.21 - 22.07.21 23.07.21 - 28.08.21 29.08.21 - 04.09.21 05.09.21 - 17.09.21 18.09.21 - 27.09.21 28.09.21 - 14.10.21 15.10.21 - 30.10.21
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.
1206лв 1768лв 2159лв 2735лв 3126лв 3752лв 2735лв 2159лв 1768лв 1206лв 949лв
2 възрастни,
1 дете 2-12 г.
1239лв 1802лв 2193лв 2769лв 3160лв 3785лв 2769лв 2193лв 1802лв 1239лв 983лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.,
1 дете 2-12 г.
1239лв 1802лв 2193лв 2769лв 3160лв 3785лв 2769лв 2193лв 1802лв 1239лв 983лв
2 възрастни,
2 деца 2-12 г.
1273лв 1835лв 2227лв 2802лв 3194лв 3819лв 2802лв 2227лв 1835лв 1273лв 1017лв
2 възрастни,
2 деца 0-1 г.
1206лв 1768лв 2159лв 2735лв 3126лв 3752лв 2735лв 2159лв 1768лв 1206лв 949лв
3 възрастни 1408лв 2040лв 2481лв 3129лв 3569лв 4271лв 3129лв 2481лв 2040лв 1408лв 1120лв
3 възрастни,
1 дете 2-12 г.
1442лв 2074лв 2515лв 3162лв 3603лв 4305лв 3162лв 2515лв 2074лв 1442лв 1154лв
3 възрастни,
1 дете 0-1 г.
1408лв 2040лв 2481лв 3129лв 3569лв 4271лв 3129лв 2481лв 2040лв 1408лв 1120лв
4 възрастни 1475лв 2107лв 2548лв 3196лв 3637лв 4339лв 3196лв 2548лв 2107лв 1475лв 1188лв
Фамилен апартамент луксозен
Закуска и вечеря
29.04.21 - 21.05.21 22.05.21 - 05.06.21 06.06.21 - 23.06.21 24.06.21 - 07.07.21 08.07.21 - 22.07.21 23.07.21 - 28.08.21 29.08.21 - 04.09.21 05.09.21 - 17.09.21 18.09.21 - 27.09.21 28.09.21 - 14.10.21 15.10.21 - 30.10.21
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.
2200лв 3378лв 4219лв 5749лв 6599лв 7229лв 5749лв 4219лв 3378лв 2200лв 1772лв
2 възрастни,
1 дете 2-12 г.
2200лв 3378лв 4219лв 5749лв 6599лв 7229лв 5749лв 4219лв 3378лв 2200лв 1772лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.,
1 дете 2-12 г.
2200лв 3378лв 4219лв 5749лв 6599лв 7229лв 5749лв 4219лв 3378лв 2200лв 1772лв
2 възрастни,
2 деца 2-12 г.
2200лв 3378лв 4219лв 5749лв 6599лв 7229лв 5749лв 4219лв 3378лв 2200лв 1772лв
2 възрастни,
2 деца 0-1 г.
2200лв 3378лв 4219лв 5749лв 6599лв 7229лв 5749лв 4219лв 3378лв 2200лв 1772лв
2 възрастни,
2 деца 0-1 г.,
1 дете 2-12 г.
2200лв 3378лв 4219лв 5749лв 6599лв 7229лв 5749лв 4219лв 3378лв 2200лв 1772лв
2 възрастни,
2 деца 2-12 г.,
1 дете 0-1 г.
2200лв 3378лв 4219лв 5749лв 6599лв 7229лв 5749лв 4219лв 3378лв 2200лв 1772лв
2 възрастни,
3 деца 0-1 г.
2200лв 3378лв 4219лв 5749лв 6599лв 7229лв 5749лв 4219лв 3378лв 2200лв 1772лв
2 възрастни,
3 деца 2-12 г.
2200лв 3378лв 4219лв 5749лв 6599лв 7229лв 5749лв 4219лв 3378лв 2200лв 1772лв
3 възрастни 2476лв 3801лв 4748лв 6469лв 7425лв 8133лв 6469лв 4748лв 3801лв 2476лв 1995лв
3 възрастни,
1 дете 2-12 г.
2476лв 3801лв 4748лв 6469лв 7425лв 8133лв 6469лв 4748лв 3801лв 2476лв 1995лв
3 възрастни,
1 дете 0-1 г.
2476лв 3801лв 4748лв 6469лв 7425лв 8133лв 6469лв 4748лв 3801лв 2476лв 1995лв
3 възрастни,
1 дете 2-12 г.,
1 дете 0-1 г.
2476лв 3801лв 4748лв 6469лв 7425лв 8133лв 6469лв 4748лв 3801лв 2476лв 1995лв
3 възрастни,
2 деца 0-1 г.
2476лв 3801лв 4748лв 6469лв 7425лв 8133лв 6469лв 4748лв 3801лв 2476лв 1995лв
3 възрастни,
2 деца 2-12 г.
2476лв 3801лв 4748лв 6469лв 7425лв 8133лв 6469лв 4748лв 3801лв 2476лв 1995лв
4 възрастни 2751лв 4224лв 5274лв 7186лв 8250лв 9037лв 7186лв 5274лв 4224лв 2751лв 2215лв
4 възрастни,
1 дете 2-12 г.
2751лв 4224лв 5274лв 7186лв 8250лв 9037лв 7186лв 5274лв 4224лв 2751лв 2215лв
4 възрастни,
1 дете 0-1 г.
2751лв 4224лв 5274лв 7186лв 8250лв 9037лв 7186лв 5274лв 4224лв 2751лв 2215лв
Фамилен апартамент луксозен
Пълен пансион
29.04.21 - 21.05.21 22.05.21 - 05.06.21 06.06.21 - 23.06.21 24.06.21 - 07.07.21 08.07.21 - 22.07.21 23.07.21 - 28.08.21 29.08.21 - 04.09.21 05.09.21 - 17.09.21 18.09.21 - 27.09.21 28.09.21 - 14.10.21 15.10.21 - 30.10.21
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.
2335лв 3513лв 4354лв 5884лв 6734лв 7364лв 5884лв 4354лв 3513лв 2335лв 1907лв
2 възрастни,
1 дете 2-12 г.
2368лв 3547лв 4388лв 5918лв 6768лв 7398лв 5918лв 4388лв 3547лв 2368лв 1941лв
2 възрастни,
1 дете 0-1 г.,
1 дете 2-12 г.
2368лв 3547лв 4388лв 5918лв 6768лв 7398лв 5918лв 4388лв 3547лв 2368лв 1941лв
2 възрастни,
2 деца 2-12 г.
2402лв 3581лв 4422лв 5951лв 6801лв 7431лв 5951лв 4422лв 3581лв 2402лв 1975лв
2 възрастни,
2 деца 0-1 г.
2335лв 3513лв 4354лв 5884лв 6734лв 7364лв 5884лв 4354лв 3513лв 2335лв 1907лв
2 възрастни,
2 деца 0-1 г.,
1 дете 2-12 г.
2368лв 3547лв 4388лв 5918лв 6768лв 7398лв 5918лв 4388лв 3547лв 2368лв 1941лв
2 възрастни,
2 деца 2-12 г.,
1 дете 0-1 г.
2402лв 3581лв 4422лв 5951лв 6801лв 7431лв 5951лв 4422лв 3581лв 2402лв 1975лв
2 възрастни,
3 деца 0-1 г.
2335лв 3513лв 4354лв 5884лв 6734лв 7364лв 5884лв 4354лв 3513лв 2335лв 1907лв
2 възрастни,
3 деца 2-12 г.
2436лв 3614лв 4456лв 5985лв 6835лв 7465лв 5985лв 4456лв 3614лв 2436лв 2009лв
3 възрастни 2679лв 4004лв 4950лв 6671лв 7627лв 8335лв 6671лв 4950лв 4004лв 2679лв 2197лв
3 възрастни,
1 дете 2-12 г.
2712лв 4037лв 4984лв 6705лв 7661лв 8369лв 6705лв 4984лв 4037лв 2712лв 2231лв
3 възрастни,
1 дете 0-1 г.
2679лв 4004лв 4950лв 6671лв 7627лв 8335лв 6671лв 4950лв 4004лв 2679лв 2197лв
3 възрастни,
1 дете 2-12 г.,
1 дете 0-1 г.
2712лв 4037лв 4984лв 6705лв 7661лв 8369лв 6705лв 4984лв 4037лв 2712лв 2231лв
3 възрастни,
2 деца 0-1 г.
2679лв 4004лв 4950лв 6671лв 7627лв 8335лв 6671лв 4950лв 4004лв 2679лв 2197лв
3 възрастни,
2 деца 2-12 г.
2746лв 4071лв 5018лв 6739лв 7694лв 8403лв 6739лв 5018лв 4071лв 2746лв 2265лв
4 възрастни 3021лв 4494лв 5544лв 7456лв 8520лв 9307лв 7456лв 5544лв 4494лв 3021лв 2485лв
4 възрастни,
1 дете 2-12 г.
3054лв 4528лв 5578лв 7490лв 8554лв 9341лв 7490лв 5578лв 4528лв 3054лв 2519лв
4 възрастни,
1 дете 0-1 г.
3021лв 4494лв 5544лв 7456лв 8520лв 9307лв 7456лв 5544лв 4494лв 3021лв 2485лв

Адрес:

Местоположение на Sani Dunes, Халкидики

Хотел Sani Dunes е най-новото попълнение в колекцията хотели на Sani Resort – еко-резерват, разполагащ се на 400 хка. Хотелът се намира на пясъчния западен бряг на ръкава Касандра, п-в Халкидики, сред зелена растителност.

Разстояния:

  • От Неа Мудания до Sani Dunes: 9 км;
  • От Неа Потидея до Sani Dunes: 16 км;
  • От Солун до Sani Dunes: 94 км.

Напиши коментар / Всички коментари →

лош   среден   отличен

Условия на резервацията

Обща цена на резервацията

Настаняване добави стая +

* навършени години към датата на настаняване

Лични данни

Допълнителна информация

 

Хотели в близост до Sani Dunes

Хотели на Халкидики

Хотели в Гърция

Препоръчани хотели в Гърция

read /usr/hosting/greece-hotels-bg/greece-hotels.bg/cached_pages_smaller_sites/8c81f32504b49e1e0e418f8cf5d3b26e