Почивки на Атон, Халкидики

Източният ръкав на полуостров Халкидики - Атон - е впечатляващо място. В по-голямата си част е неразработена, а плажовете на север по крайбрежието са по-популярни сред местните, отколкото сред туристите. Голяма част от Атон принадлежи на самоуправляващата се автономна монашеска територия Света гора - обект от Списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО от 1988 г. Ако наемете лодка или се присъедините към някоя от организираните туристически екскурзии с корабче покрай брега, ще имате възможност да видите откъм морето старинните манастири, кацнали драматично на върха на скалисти възвишения. Местните дейности включват разходки, катерене, колоездене и морски каякинг.  → Повече за Атон

Кой хотел на Атон да избера?

На спокойна семейна почивка може да се насладите в Alexandros Palace Hotel & Suites 5* и Akrathos Beach hotel 3*.

All inclusive почивка се предлага в Aristoteles Holiday Resort & SPA 4*, Alexandros Palace Hotel & Suites 5* и Akrathos Beach hotel 3*.

Тези от вас, които предпочитат почивка на самия бряг на морето, може да се насочат към Aristoteles Holiday Resort & SPA 4* и Akrathos Beach hotel 3*.

Ако търсите почивка в хотел със собствен плаж, изборът е Aristoteles Holiday Resort & SPA 4* и Akrathos Beach hotel 3*.

Изгодна почивка за цената се предлага в Aristoteles Holiday Resort & SPA 4*.

В случай, че желаете да се поглезите с наистина луксозна почивка, ще останете удовлетворени от Alexandros Palace Hotel & Suites 5* и Akrathos Beach hotel 3*.

Ако ви предстои почивка с деца, ви препоръчваме Akrathos Beach hotel 3*.

[READ_MORE]
Хотел от 26.09.2021 до 01.10.2021 (5 нощувки). Стая за 2 възрастни.
промяна на търсенето

Почивка на Халкидики

Почивка в Гърция